Nu kan du få betalt för att åka till New York och dricka irish coffee

Det finns två saker som betyder allt för mig i livet – resa och kaffe.

Jag tror dessutom inte jag är själv här i Sverige om att brinna för just de två sakerna. Det är genom att ta sig ut i världen som man lär sig nya saker och utvecklas – och att dricka en god kaffe är det kanske mest njutbara och avkopplande som finns.

”Tänk om man kunde kombinera de här två aktiviteterna” har ni också kanske tänkt?

Nu är det faktiskt möjligt – drömjobbet är nämligen ledigt!

Bild: Flickr

Ja, för nu kan man, på fullaste allvar, ansöka om jobbet som professionell kaffedrinkstestare – i New York. Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är faktiskt en dröm som kan bli verklighet. I synnerhet om man gillar att resa och att sippa på en god irish coffee.

Får 20 000 kronor

Din uppgift – förutom att njuta – är följande:
– Att resa till New York
– Dricka och testa irish coffee på 8 olika ställen i staden
– Skriva en personlig recension av dina upplevelsen och rangordna dina favoriter

Bild: Shutterstock

Lönen då? Ja, den är på hela 2 000 dollar, motsvarade strax under 20 000 kronor. Den ska då också täcka kostnaderna för resa, boende, mat och dryck. Väljer man att vara ekonomisk, så kan det ju dock bli en slant över.

Man kan ansöka här – och det är möjligt fram till och med 1 december. Dagen därpå kommer man att berätta vem som är den lyckliga vinnaren.

Bild: Shutterstock

New York, massvis av kaffedrinkar – och dessutom bra betalt. En sådan här chans får man kanske bara en gång i livet, så se till att passa på.

Om någon mot förmodan inte vet vad en irish coffee innehåller så är det vanligtvis irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispgrädde.

Känner du någon som MÅSTE ansöka? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller DELA vidare den här underbara nyheten till dina vänner!