Nu kan du få betalt för att dricka vin på altanen – så enkelt ansöker du till nya drömjobbet

Är du i behov av ett trivsamt extraknäck? Gillar du att sippa på ett glas vin?

Om svaret är ”ja” på båda frågorna – då är det här din turdag. Ett företag ska du betala en person för att testa innehållet i deras senaste vinlådor – och det är dessutom busenkelt att ansöka till det här drömjobbet.

Vi har tidigare skrivit om möjligheten att få betalt för att testa sexleksaker, men nu har det dykt upp ett potentiellt extraknäck som faktiskt verkar ännu bättre. Företaget Vintage Roots vill nämligen betala en lycklig person – för att helt enkelt dricka vin, skriver The Mirror.

Få betalt för att dricka vin

Det handlar om en lön på 250 pund, motsvarade strax över 2 800 kr. Det låter kanske inte så himla mycket, men sett till vad som krävs av dig så får det ändå anses vara suveränt. Det du förväntas göra är att testa de olika flaskorna med rött, vitt och rosévin i deras två olika lådor.

Bild: Piqsels

”Organic Everyday Case” och ”Rose Summer Six” heter samlingsförpackningarna som båda innehåller sex flaskor var. Du ska alltså provsmaka tolv olika viner – och de kommer skickas hem till dig.

Med andra ord krävs inget resande, så jobbet är dessutom corona-anpassat.

Att ansöka till det här jobbet, som alltså är en engångshändelse, är mycket enkelt. Det enda du behöver göra är att lägga upp en bild på dig själv samtidigt som du avnjuter ett glas vin på Instagram, Twitter eller Facebook.

Enkelt att ansöka till drömjobbet

Det är dock viktigt att då tagga in Vintage Roots, så att de kan hitta dig.

Bild: Piqsels

Lägger du upp bilden på Instagram så är det kontot @VintageRootsWines som ska nämnas. Om du väljer Facebook eller Twitter så är det kontot @VintageRootsltd som ska taggas in.

Använd också hashtaggarna #summerwinetaster och #comewinewithme.

Ansökningsprocessen stänger 31:e augusti. Vinnaren utses sedan 4:e september – och du måste givetvis vara minst 18 år för att söka.

Känner du någon som borde ansöka? Tagga då den personen i kommentarsfältet till den här artikeln på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vin-älskande vänner!