Nu kan du skaffa en uppblåsbar lyxflotte till vrakpris – soltak, drinkkylare och fåtöljer ingår

Finns det något härligare än en solig sommardag? Jag tror faktiskt inte det!

Den där underbara tiden på året börjar också närma sig med stormsteg – och snart kan vi se fram emot timmar på havet eller vid poolen.

Vad kan då passa bättre än att njuta av tillvaron på en enorm lyxflotte med bland annat soltak, drinkkylare och sköna fåtöljer?

Trenden med lyxiga föremål att spendera soltimmarna på havet i verkar vara här för att stanna. Förra året skrev vi om den upplåsbara motorbåten som gjorde dundersuccé på nätet – men nu verkar det vara lyxflotten som är det hetaste år 2020.

En lyxig oas i solen

Den rymmer plats för fyra personer, har ett avtagbart soltak, två fotbad och en plats där man kan förvara drycker för kylning. Fotbadens botten är gjort i ett speciellt tyg så att du slipper ha fötterna svävandes fritt i vatten (en del kan ju vara rädda för hajar).

Bild: Funboy

Det blir som en privat, lyxig och underbar oas att spendera soliga dagar i – antingen på havet eller i poolen. Man kan kliva i och ut på två olika ställen – och det finns dessutom stabila handtag för den lite vingliga.

Bild: Funboy

Giant Cabana Dayclub säljs via den amerikanska sajten Funboy till det förhållandevis låga priset på 369 dollar (cirka 3 500 kr) – och den är sanslöst populär. I dagsläget måste man skriva upp sig på en väntelista för att kunna få tag på en när lagret snart fylls på.

Svårt att tänka sig något härligare

Men den som väntar på något gott, ni vet – och jag kan inte tänka mig något härligare än att sitta på den här gigantiska flotten med mina vänner i sommar.

Bild: Funboy

Ta en iskall drink, njut av fint sällskap och den underbara komforten. Blir det för varmt är det bara att fälla upp soltaket – eller att hoppa i vattnet några centimeter bort.

Bild: Funboy

Känner du någon som borde skaffa den här? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här underbara sommarnyheten till dina vänner!