Nu lanseras öl gjord på ”safterna” från utviksmodellers vaginor

Genom åren har man kunnat läsa om öl och annan alkohol som framställts på lite olika sätt. Häromdagen skrev vi exempelvis om ett destilleri i Smögen som tagit fram världens starkaste gin – och tidigare i år så lanserades en svensk bärs som är gjord på avloppsvatten.

Fantasin har inga gränser – och tur är väl det. Det hade varit förbannat trist om allt skulle smaka, lukta och upplevas likadant. Lite nytänkande har aldrig skadat, men nu kommer nog den mest extrema öl-nyheten som jag läst om på mycket, mycket längre.

Det är ett polskt bryggeri vid namn Order of Yoni som nu tagit fram en öl som delvis är gjord på ”safterna”, eller bakteriekulturen, från underklädermodellers vaginor.

”Tänk dig dina drömmars kvinna – hennes charm, sensualitet och passion. Nu kan du få veta hur hon smakar, känns och luktar samt höra hennes inre röst”, skriver bryggeriet på sin hemsida.

Ölen släpptes till försäljning den 28 juli – och har redan dragit in stora summor pengar.

”Föreställ dig hur hon ger dig en passionerad massage och mjukt viskar precis det som du vill höra. Släpp nu lös dina fantasier och föreställ dig att allt det där kan få upplevas bara genom att öppna en öl”.

”Testar ölen av nyfikenhet”

Alla flaskor har en löstagbar etikett som dels föreställer modellen vars vaginas bakteriekultur ligger bakom alkoholen i din specifika öl, dels den sexposition som gör sig bäst i kombination till bärsen som du dricker.

Den svart-guldiga flaska kostar strax över 50 kronor styck.

När det handlar om smaken så verkar ölen generellt inte ha upplevts som någon succé. Det kanske i och för sig inte ska ses som någon direkt chock.

”Människor testar ölen av nyfikenhet, men jag tror inte att den kommer bli ett stående inslag på bordet för de riktiga öl-älskarna”, säger dryckesrecensenten Grzegorz Majewski, enligt Daily Wire.

Modellerna vars vaginors bakteriekultur ligger bakom skapandet av ölen har själva fått söka jobbet – och har dessutom fått underteckna ett avtal som styrker att de varken jobbar inom porrindustrin eller säljer sex. Allt är etiskt och helt lagligt, menar bryggeriet.

Redan 2016 föddes den här idén, men det är först nu som den blivit verklighet. I videon nedan får du veta mer om hur själva ölen framställs. Klippet sattes samman för att uppmana öl-älskare att backa skapandet av den här unika drycken.

Var inte blyg nu, dela vidare den här nyheten till dina öl-älskande vänner! Eller tagga någon som bara måste testa den här!