Porrstjärnan Natalia, 26, är på jakt efter en pojkvän

Har du en manlig vän som är singel? Eller är du själv kanske sökande?

Då kan det här vara din turdag – nu visar det sig nämligen att porrstjärnan Natalia Starr, 26, är på jakt efter en pojkvän. Den Polen-födda blondinen, som varit nominerad till stora priser inom vuxenfilmsbranschen, är dock ganska kräsen.

Natalia Starr, som hon kallar sig, hade nyligen en frågestund med sina många fans på sajten Reddit. Det dök, inte helt oväntat, upp en himla massa olika frågor. Många handlade om 26-åringens privatliv och sexuella preferenser.

”Skulle kn*lla skiten ur dem”

Porrstjärnan fick bland annat frågan vilken kändis hon helst hade velat ligga med, skriver Ladbible.

View this post on Instagram

My pussy taste like Pepsi cola !

A post shared by ☆ Natalia Starr (official) ☆ (@natalialandx) on

Svaret blev då Bradley Cooper – som ni kanske känner igen från filmerna ”Baksmällan” eller ”A star is born”. Hon adderade även superhjälten Thor från filmserien med samma namn.

”Jag skulle kn*lla skiter ur dem” skrev Natalia Starr.

View this post on Instagram

It’s your daddy in my DM’s !

A post shared by ☆ Natalia Starr (official) ☆ (@natalialandx) on

Vuxenfilmsskådespelerskan mjuknade dock något när det avslöjades att hon är singel – och på jakt efter en pojkvän. Fansen ville då omgående veta vad hon har för ”krav” – och de skulle då visa sig skilja sig en del från männen hon vanligtvis spelar in scener tillsammans med.

”Det är annorlunda. Då finns inga kameror och man kan vara sig själv. Jag älskar när män stönar – visa mig känslor”, svarade Natalia.

Bara att skriva på Instagram

Hon fick även frågan varför hon valde att bli porrstjärna.

”Friheten! Att ha möjligheten att göra vad jag vill. Jag struntade i att plugga och nu är jag ändå framgångsrik”, berättade hon.

View this post on Instagram

Lust for Life .

A post shared by ☆ Natalia Starr (official) ☆ (@natalialandx) on

Hur ska man då göra för att bli Natalias pojkvän? Det är bara att skriva till henne på Instagram, menar 26-åringen. Risken finns att konkurrensen från och med nu är ganska hård, men det är alltid värt att testa.

Allt för kärleken!

Känner du någon som borde höra av sig till Natalia Starr? Tagga då den kompisen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!