Potatisodlaren Dolores är Trumps dubbelgångare – här är bilderna som visar otroliga likheten

Dubbelgångare är ett otroligt fascinerande fenomen.

Det sägs ju faktiskt att alla har en sådan någonstans ute i världen. Om man väljer att tro på det är upp till var och en, men det finns i alla fall skäl att anta att det stämmer.

För en tid sedan skrev vi om en rad personer som träffat sin mänskliga kopia av en slump – och häromdagen kunde vi rapportera om svenska Sally som är slående lik Donald Trump.

USA:s president har dock en till kvinnlig dubbelgångare – som är en spansk potatisodlare. Unika bilderna på damen har fått hundratusentals människor världen över att häpna.

Har du någon gång tänkt på hur Donald Trump skulle se ut som kvinna?

Dolores är otrolig lik Donald Trump

I så fall behöver du inte fundera längre. En spansk potatisodlare har blivit känd världen över efter att hon fick besök av en journalist för en tid sedan. Uppmärksamheten har dock väckts helt och hållet på grund av damens utseende.

Bild: Twitter/@mmpadellan

Kvinnan är nämligen slående lik Donald Trump.

Bild: Twitter/@mmpadellan

Journalisten lade upp en bild på Dolores Leis Antelo på Instagram. Hon hade då en spade över ena axeln och stod intill sin enorma odling. Sedan tog det inte alls lång tid innan flera tusen hade noterat likheterna med USA:s president.

Bild: Wikimedia Commons

Som en följd av det här har människor roat sig med att skapa roliga montage då Dolores helt enkelt ersatt Trump i bilderna.

Verkar glad och road

Potatisodlaren själv har varken dator eller mobiltelefon, skriver Business Insider. Hon har varit gift med sin make i över 40 år – och är överraskad över uppståndelsen kring hennes utseende.

– Bilden på mig verkar ha rest långt. Jag tror att det beror på min hårfärg, har hon sagt, enligt spanska tidningen La Voz de Galicia.

Bild: Twitter/@mmpadellan

Enligt rapporter ska Dolores vara glad och road angående hur många som anser henne vara lik världens mäktigaste man. Skönt, i alla fall, att hon tar det på rätt sätt – och kan bjuda så på sig själv!

Visst är de otroligt lika varandra? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att fler får se de här bilderna!