Rekordstora dildostölden: Kåta tjuvar stal lastbil med sexleksaker – för över 12 miljoner kronor

Redan när man är liten så får man lära sig att inte ta andras saker. Det kallas stöld och är inte bara olagligt utan också väldigt fult gjort.
Trots det finns det alltid någon eller några som inte kan hålla fingrarna i styr och lägger vantarna på andras ägodelar. Oftast gör tjuvar det i syfte att tjäna pengar, men de här tjuvarna verka ha haft annat i kikaren – de stal nämligen en hel lastbil fylld av dildos, skriver sajten
Tyla.

Det var i mitten av september som en lastbil, fullastad med dildos, parkerade längs en landsväg utanför den engelska staden Broughton. Under natten så slog ett gäng sugna tjuvar till och stal hela lasten, enligt lokal polis som nu efterlyser de kåta banditerna.

Totalt värde: Över 12 miljoner kronor

Lasten bestod av en mängd olika sexleksaker så som klassiska dildos men också mer avancerade leksaker som vibrerande ägg och analkulor.
Polisen misstänker att stölden ägde rum mellan 01.00 och 06.30 på morgonen.
Sammanlagt har sexleksakerna ett värde på över en miljon pund, vilket motsvarar drygt 12 miljoner svenska kronor.

Bildkälla: Pxhere

Polisen ber om hjälp

I ett Facebookinlägg har nu den lokala polisen bett om hjälp för att få fram signalement på några misstänkta, men ännu finns inga spår av dildoligan.
Lasten skulle egentligen till ett lager hos en av landets största sexleksak-försäljare. Det återstår med andra ord att se om alla dildos kommer till sin rätt. Tjuvarna lär ha svårt att sälja leksakerna, då andrahandsvärdet på dildos inte kan antas vara speciellt högt.

Känner du någon som älskar sexleksaker så här mycket? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!