Sommarens nya skönhetstrend är extra långa tånaglar – så fult att det borde förbjudas

Sommarens nya skönhetstrend är extra långa tånaglar – så fult att det borde förbjudas

Det dyker hela tiden upp nya moden och trender. Det kan handla om allt från vad man ska ha på sig till hur man bör agera i vissa situationer. Jag bryr mig personligen inte så mycket om sådant här – jag är den jag är och om andra inte klarar av det, så får det vara!

Samtidigt kan det vara intressant att studera vad som är på tapeten just nu. Speciellt under somrarna brukar det dyka upp riktiga galenskaper. För ska vi vara ärliga så är mycket av det mer moderna och moderiktiga numera också lite knasigt.

För en tid sedan skrev vi om ett par hemska sommarshorts – som helt klart borde förbjudas, men hela tiden dyker det upp nya moderniteter i reklamer omkring oss. Det ena är knäppare än det andra – även om en del trender givetvis skulle gå att anamma för en annan.

Extra långa tånaglar

Nu rapporteras det dock om en skönhetstrend som blivit extra stor i sommar och som verkligen fick mig att haja till.

För ja, det är faktiskt riktigt galet. Jag tvivlar på om några av er kommer att ta den till er, men det kan ju ändå vara kul att veta vad som gäller.

Det handlar om att ha extra långa tånaglar, skriver sajten Rare. Ja, du läste rätt.

Själv hade jag varit rädd för att riva, skära eller skada mig själv på de utstickande små knivarna, men det verkar folk strunta i – och stolt posera med sina naglar på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bl0OrKhHhWG/?utm_source=ig_embed

Vem kom på att det här är snyggt? Vem kom på att det här ska vara modernt? Vem kom på att det här är något att ta efter?

Ja, det finns massvis av frågor – men ganska få svar. Man får helt enkelt hoppas att det inte eskalerar – och att det här blir vardagsmat.

https://www.instagram.com/p/Blu_ClfHY4-/?utm_source=ig_embed

Bara en sådan sak som att strumpor borde gå sönder och fötterna inte längre borde passa i ens vanliga skor – det räcker för att avskräcka mig.

https://www.instagram.com/p/ByKD0ZLJLsR/?utm_source=ig_embed

Snälla, tryck på DELA om du också tycker att det här är otroligt fult! Så kanske vi slipper att den här nageltrenden blir vardagsmat!