Tjuvjägare dödar hundratals hjortar – nu tvingas han titta på Bambi under fängelsetiden

Om det är några människor som jag inte känner någon som helst sympati för så är det sådana som plågar och skadar djur. Det finns verkligen en särskild plats i helvetet för de här idioterna och det ger mig stor tillfredställelse när de straffas juridiskt.

En domstol i den amerikanska delstaten Missouri nöjde sig nyligen heller inte med att dela ut ett fängelsestraff till en tjuvjägare som under en treårsperiod fält hundratals hjortar.

Utöver att sitta inlåst i ett år tvingas mannen nu även att se den klassiska Disney-filmen Bambi en gång i månaden under sin anstaltsvistelse.

Det händer att domare emellanåt tar lagen i egna händer – och delar ut mer kreativa domar. Vi har tidigare skrivit om amerikanen Michael Cicconetti som blivit en välkänd karaktär inom USA:s rättsväsende – just på grund av sina fantasirika straff.

”Tänka på dina egna barn”

Nu har en domstol i delstaten Missouri skickat en tjuvjägare till fängelse i ett år efter att han tillsammans med två andra familjemedlemmar fält hundratals hjortar under vad som uppges vara en treårsperiod, skriver BuzzFeed News.

– Hjortarna var trofébyten som togs olagligt och oftast nattetid, för huvudena, medan kroppar lämnades, säger åklagaren Don Trotter i Lawrence County, enligt SVT Nyheter.

Bild: MaxPixel

Domstolen nöjde sig dock inte med fängelsestraffet.

Bild: Walt Disney/Bambi

För att få in lite vett i huvudet hos den hemske tjuvjägaren så tvingas han nu, under anstaltsvistelsen, att en gång varje månad se Walt Disney-filmen Bambi om hjortkalven vars mamma mördas av just jägare.

– Du kan titta på filmen och tänka på dina egna barn, sa åklagare Trotter under rättegången.

Jag tycker att det här var helt klockrent! Jag hade visserligen inte haft något emot ett ännu hårdare straff, men den här kreativa domen bjöd mig på ett leende i det här annars hemska fallet. Tryck nu på gilla eller dela om du också tycker att domstolen gjorde rätt!