Vad är det första du ser i den här bilden? Svaret kan avslöja något intressant om din personlighet

Vad är det första du ser i den här bilden? Svaret kan avslöja något intressant om din personlighet

Något som är väldigt intressant att fundera kring är hur andra människor uppfattar saker jämfört med en själv. Det är ganska sällan man ser något, skapar sig en bild av det och sedan frågar personen bredvid en vad den personen uppfattat.

Skulle man göra det så skulle man nog bli förvånad över resultatet, vi människor ser verkligen olika saker i samma motiv. Saker som bakgrund, minnen och synskärpa påverkar oss i vår tolkning av verkligheten.

Men det våra ögon uppfattar kan, enligt vissa, säga något visst om vår personlighet.

Personlighetstester av olika slag ska naturligtvis alltid tas med en rejäl nypa salt, men ganska ofta är de roliga att göra och stämmer ganska bra överens.

Ända sedan vi gick upp på land har människan funderat och filosoferat kring varför vi är som vi är.

Vad som driver oss och om våra personligheter kan avspeglas med olika attribut, både yttre och inre. Kanske är det just därför den här typen av tester är så populära.

Vad ser du?

Det här enkla testet nedanför går ut på att du tittar på en bild, och det du först lägger märke till avslöjar något om hur du är som person.

Är du beredd? Här är bilden.

Vad var det första du såg i bilden? Här nedanför avslöjar vi hur du är som person.

Såg du en naken kvinna?

Om det första du såg var en naken kvinna med strumpeband så är du äventyrslysten och öppen som person. Nya utmaningar och upplevelser är det som gör livet värt att leva, enligt dig.

Du lever inte utefter någon speciell planering, utan gör vad som faller dig in för stunden. Du är kreativ och har lätt att lära dig nya saker.

Såg du ett fönster?

Om du istället först såg ett öppet fönster, med gardiner och en bro med ett träd utanför fönstret så är du en eftertänksam person.

Du har ganska få men väldigt nära vänner, och du gillar att planera långt fram i tiden. Du är väldigt målmedveten och vet exakt hur du ska nå dina mål. Du arbetar hårt och trivs bättre hemma i soffan än på dansgolvet.

Stämde det bra in på dig?

Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får göra testet!