Flickvännen lämnar sin kille – för hyllad sexleksak

Vi värdesätter alla olika saker hos en partner. Omtänksamhet, ärlighet och humor känns som några av de vanligaste svaren om man skulle fråga män och kvinnor vad de uppskattar mest hos sin älskling.

Hur är det då med kemin i sänghalmen?

En man, som kallar sig själv för ”Sam”, uppger nu att han dumpats av sin flickvän – efter att stackaren köpt henne en sexleksak som visade sig vara en total succé – för tjejen.

Den var i alla fall så pass effektiv att han blev överflödig, skriver The Sun.

Åsikterna går isär huruvida man bör onanera, eller använda sexleksaker, om man befinner sig i en fast relation. Givetvis kan man njuta tillsammans, men smaken är ju som baken – delad – och många känner sig inte bekväma när olika ting ska följa med in i sovrummet.

”Var ska jag börja?”

En man köpte, i all välmening, en sexleksak till sin flickvän – och lämnade sedan en ärlig, aningen sorglig, men också uppseendeväckande recension på sajten Amazon, vilket The Sun rapporterat om.

Amazon

”Var ska jag börja?”, inleder han. ”Köpte den här till min flickvän och har mer eller mindre blivit dumpad på grund av hur bra den är.”

Det här var första gången som paret använt sexleksaker – och till en början var ”Sam” glad över det positiva resultatet.

”Det rann som Niagarafallen vid klimax. Aldrig hört en tjej stöna bättre än en porrstjärna i hela mitt liv och jag har kollat en hel del porr. Tro mig när jag säger att den här sexleksaken är bra.”

Tycker att fler borde investera

Mannen är dock inte den ende som vittnar om att ”Love Me”, som den dildoliknande produkten heter, är väldigt effektiv. Den har 4,3 av 5 i snittbetyg an användarna – och kostar dessutom under 20 pund.

Shutterstock

”ÄLSKAR DEN. ÄLSKAR DEN VERKLIGEN! Får mig att komma betydligt bättre än mitt ex och utan allt krångel. Investera, tjejer. Investera”, skriver en uppenbart nöjd kvinna.

Det här verkar, onekligen, vara en riktig succé – kanske värt att testa?!

Snåla inte nu, tryck på DELA så att dina vänner nås av det här otroliga tipset!