Hon hade sex med sin man 365 dagar på raken, då hände detta med hennes äktenskap

Hon hade sex med sin man 365 dagar på raken, då hände detta med hennes äktenskap

Sex med sin man varje dag i ett år? Det låter som något ett nygift par lovar varandra men glömmer bort efter ett par månader.

Men för trebarnsmannan Brittany Gibbons blev det vägen tillbaka till passionen och kärleken till både sin man och sin kropp. Nu rekommenderar 35-åringen att andra par ska göra likadant.

Startskottet för experimentet kom strax efter att Brittany fött sitt tredje barn. En dag tittade hon sig själv i spegeln i badrummet och plötsligt slogs hon av tanken ”Vem har släppt in min mamma här?”

Tanken gjorde henne riktigt nedstämd och där och då bestämde sig Brittany för att göra något åt saken.

Hennes plan: Allt ligga med sin man varje dag i ett år.

Beslutet

Brittany bestämde sig att för att ta sig ur sina gamla hjulspår och våga återupptäcka lusten och sin egen sexualitet.

Hon ville väcka liv i sitt äktenskap och känna sig bekväm i sin egen kropp och känna att hennes man älskade hennes kropp också.

Därför bestämde hon sig för att ha sex med sin man varje dag i ett år.

Instagram

Absolut inga undantag

Hon bestämde sig också för att det absolut inte skulle vara några undantag. Mensen spelade ingen roll och en stund varje dag fick barnen umgås med varandra – hon och hennes man behövde tid för sig själva.

Instagram

Det var inte enkelt

Precis som många andra hade Brittany komplex för sin kropp. Hon själv beskriver det som att hon efter årens lopp hade blivit orolig för att hennes man inte visste hur hon såg ut naken längre utan att vara gömd under ett täcke eller med spandex runt magen.

Instagram

Bryta mönster

Därför bestämde hon sig även för att börja vara naken med sin man igen. Hon började duscha med honom och sluta gömma sin kropp. De hade sex med ljuset tänt och hon vägrade skämmas för en kropp som fött 3 barn.

Instagram

Vi har tidigare skrivit om fördelarna med att ha sex med sin man varje kväll.

Nya mönster

Först kändes det som en plikt att ha sex för Brittany. Men allt eftersom månaderna gick började hon se fram emot det och njuta av det. Hon märkte att ju mer sex hon hade ju mer sex ville hon ha. Lust föder lust som man brukar säga.

Instagram

Resultatet

Paret lyckades genomföra hela utmaningen och hade sex varje dag i 365 dagar – och de har dessutom fortsatt efteråt!  Brittany säger att paret är lyckligare än någonsin och hon rekommenderar andra att göra samma sak.

Instagram

Vad tycker du? Är det här något man skulle vilja testa? DELA gärna artikeln vidare, man vet aldrig vem det kan hjälpa att hitta tillbaka till varandra.