Nadia låg med 7 främlingar på 7 dagar – nu berättar hon om vad hon lärde sig

När Nadia Bokodys äktenskap drog sin sista suck bestämde hon för att hon behövde en kickstart i livet. Lösning blev att anordna sju ”one night stands” på sju kvällar. Nu har hon gått ut och berättat om hur hon kände sig efter upplevelsen.

Nadia Bokody är en sexbloggare från Australien. Humorbibeln har tidigare skrivit om hennes äventyr då hon köpte sin första sexleksak – och körde slut på den på mindre än en vecka.

Kort sagt kan man säga att Nadia vet hur man skapar rubriker med sitt privatliv.

Den här gången har hon delat med sig av sina erfarenheter av att ha sju älskare på sju dagar.

När allt var sagt och gjort så beskriver Nadia projektet som lyckat och en trevlig upplevelse – även om hon kände sig lite ”sliten”.

– Det handlade inte om sex. Det handlade om frihet och allt som kommer med det. Det handlade om att få behov tillfredsställda som jag hade nekad mig själv sluttampen på mitt misslyckade äktenskap.

Det började med att Nadia dejtade en man och hamnade i säng med honom. Händelsen var så lyckad att hon bestämde sig för att fortsätta i en hel vecka. Genom olika dejtingappar så anordnade hon träffarna.

View this post on Instagram

When in Vegas, let your inner hoe shine. ⭐️

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Nadia låg med flera män och en kvinna

Under veckans så träffade hon en rad snygga främlingar, bland annat en snygg soldat och till och med en kvinna som Nadia beskriver som en ”snygg chef i 30-årsåldern”.

I slutet av veckan så säger Nadia att hon kände sig en aning utmattad men säger också ”Jag kände mig levande, jag kände mig som mig själv och jag älskade det.”adias sammanfattning är att hon upplevde att hon genom att ligga med främlingar kunde bli den personen hon var innan hon blev definierad av sina andra förhållanden. Innan hon var någons fru, flickvän eller fling.

View this post on Instagram

Sexpert life ✌️

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Viktigt att få vara den man är

Det spelar ingen roll hur man får den upplevelsen, det behöver inte vara genom att ligga med främlingar, men alla borde få känna sig som sig själva utan att definieras av männen i sitt liv.

Personligen skulle jag nog inte vilja göra samma sak som Nadia eller orka eller för den delen. Men jag kan ändå tycka hon är lite modig som kvinna som vågar berätta om sin sexualitet på samma villkor som män har gjort i många år.

Dela gärna om du har någon vän som kan behöva inspiration för att våga vara sig själv – oavsett av det innebär.