Idioten vägrar flytta bilen från bondens mark – då hoppar gubben in i traktorn och tar stenhård revansch

Redan som liten knodd får man lära sig att vara artig, uppmärksam och att respektera andras egendom. Det innebär bland annat att man frågar om lov innan man gör saker, man tar inte saker från andra och man inkräktar inte på någon annans ägor utan lov.

Trots att detta är självklart för de flesta av oss så finns det alltid vissa som aldrig tycks lära sig. De tar ständigt genvägar på andras bekostnad, om det beror på lathet eller dumhet är svårt att veta men förbannad blir man varje gång det händer.

Därför är det också lite härligt att då och då får höra om när någon dumbom får exakt vad de förtjänar, som i klippet här nedanför där en idiot vägrade flytta sin bil från en bondes ägor.

Det var i staden Durham i norra England som en bonde fick nog av en idiot som parkerat längs bondens ägor, skriver Metro.

Vägrade flytta bilen

Föraren av personbilen kan ses i ett klipp här nedanför utan tröja. Enligt Metro så var han en av många bilister som valde att parkera längs vägen upp mot Barnard Castle, en lokal turistattraktion.

Mannen vägrade flytta sin bil, trots bonden idoga tjat. Det hela eskalerade när bonden bestämde sig för att ta bilflytten i egna händer.

I klippet kan bonden ses hoppa in i sin gaffeltruck och ta sikte på bilen.

Bildkälla: Twitter

Slaktar bilen totalt

Bonden lyfter sedan upp bilen med och kör helt enkelt ut den från sina ägor. Bilen välter men bonden bara fortsätter trycka ut den från sin åker.

Allt medan ägaren till bilen desperat försöker sparka på traktorn för att få bonden att ge sig.

Under måndagen spreds klippet på bondens revansh över nätet som en löpeld, och åsikterna går isär kring bondens agerande. Vissa tycker att idioten som parkerat fel och vägrade flytta sin bil får vad han förtjänar, medan vissa andra menar att bonden gick för långt.

Här kan du se klippet.

https://twitter.com/CyclistHannah/status/1401665328283795456

Polis kallades till platsen.

Vad tycker du, gjorde bonden rätt eller överreagerade han? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!