4 ”latmaskar” i bebiskläder går upp på scen – se nu när de tittar upp och får hela publiken att skratta

Om det är något som garanterat alltid får en på lysande humör så är det ett väl genomfört uppträdande som tar en med storm. Ni vet när det är långt över förväntan och bjuder på något alldeles, alldeles extra.

Genom åren har det spridits flera sådana här succéartade shownummer på nätet och människor är verkligen otroliga när det kommer till att vara kreativa och uppfinningsrika. Att kombinera det med skicklighet kan leda till makalösa framträdanden.

Jag har alltid imponerats av människor som vågar ta för sig av rampljuset och bjuda på sig själva inför publik. Det är jag nog inte heller ensam om – och att TV-program som Idol och Talang blivit så stora är ett bra bevis på det.

Ett sätt för unga förmågor att visa upp sina färdigheter är att ställa upp i talangjakter – alltså när unga människor får chansen att stå för ett shownummer inför publik och jury. I USA anordnas sådant här ofta av skolor och den här gången var det New Braunfels Christian Academys tur.

Tränat i smyg

Ett av uppträdandena har nu spridits över hela världen på grund av sin spektakulära och kreativa utformning. Ingen hade väntat sig det här. Det är 4 stycken femteklassare – alla har beskrivits som ”latmaskar” – som kliver upp på scenen iförda bebiskläder.

De här grabbarna hade tränat i smyg på sitt uppträdande i flera veckor, men det var det nog värt efter att det hela landade i succé. I klippets inledning är de täckta av ett skynke, men så fort det åker av så börjar showen!

Publiken kan inte dölja sin eufori och entusiasm när killarna drar igång – och jag tror inte en enda person ångrar att de tog sig till skolan den här dagen. Till Taylor Swifts hitlåt ”Shake It Off” kör de här grabbarna – klädda i sparkdräkt, haklapp och med napp – så det svänger i hela aulan!

I skrivande stund har över 9 miljoner människor sett det otroliga klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/DWxM6YvgPes” /]

Så härligt att bli överraskad på detta sättet och jag tycker verkligen att det här var ett roligt shownummer! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!