5 enorma hästar sätter fart efter liten valp – ögonblicket senare rinner tårarna nerför mina kinder

5 enorma hästar sätter fart efter liten valp – ögonblicket senare rinner tårarna nerför mina kinder

När coronaviruset väl har lagt sig ska det bli underbart att få träffa flera av sina vänner igen.

Jag tror att alla har minskat sina sociala kontakter nu sedan en tid tillbaka, men visst saknar man att samla nära och kära för att umgås och ha roligt tillsammans?

Nu har öl-märket Budweiser släppt en ny, underbar reklamfilm som tar fasta på just det här – och mot slutet är det svårt att hålla tårarna tillbaka.

Budweiser har genom åren gjort sig kända inte bara för att brygga en populär öl – man har dessutom släppt kreativa, humoristiska och välgjorda reklamfilmer. Bland annat den om när hästar har snöbollskrig.

Nu har man kommit med en ny – och den är helt otrolig!

Vill hylla återförenandet

Den korta filmen inleds med att en bar öppnar på nytt efter coronapandemin. Samtidigt smiter en clydesdale-häst (rasen är starkt förknippad med Budweiser) hemifrån för att då bege sig in mot stan.

Bild: Youtube

Söta hundkompisen, en labradorvalp, följer dessutom efter när han märker vad som händer.

Slutligen så återförenas sex vänner – fem hästar och den lille vovven som leder vägen – och man landar i budskapet att det ska bli underbart att få återse sina kompisar, men när det väl är dags så gäller det också att tänka på hälsan och säkerheten.

– Vi vill fira återförenandet efter månader isär. Saker och ting börjar sakta men säkert återgå till det normala och alla är exalterade över att samla vännerna igen, men det gäller också att tänka efter och följa riktlinjerna, säger Monica Rustgi på Budweiser, enligt TODAY Food.

Hyllas över hela nätet

Filmen är vacker, välgjord och anspelar på en känsla som jag tror alla kan känna igen sig i – och mot slutet har jag svårt att hålla tårarna tillbaka.

Bild: Youtube

Tänk vad härligt det kommer bli när man åter kan samlas i grupp och ha roligt tillsammans!

Se nu den hyllade reklamen här nedanför.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=A0bRrajlEkU&feature=emb_title

Vilken vacker film! Längtar du också efter att träffa alla dina vänner? Tryck då på dela-knappen, så kanske det snart blir verklighet!