Busringning: Emil rings upp av polis efter stöldförsöket – klockrena samtalet får nu svenskarna att skratta högt

Visst minns man tiden när busringningar var populärt?

Det fanns radioprogram som Hassan som ringde upp till folk och blåste skiten ur dem – och reaktionerna fick en att skratta så tårarna rann.

Nu när humorshowen ”Den som skrattar förlorar” fått en helt egen podcast, så har man valt att liva upp det här klockrena fenomenet – och i första avsnittet var det en härlig kille från Luleå som blev offret.

Lyssna på hela podden här via iTunes eller här via Spotify!

Bild: Newsner

Du har väl inte missat att succéprogrammet ”Den som skrattar förlorar” – Sveriges största show på nätet för usla skämt och ordvitsar – har fått en egen podcast? Förutom skratt bjuds det på hjärndöda spaningar och märkliga nyheter – och nu på torsdag släpps det tredje avsnittet.

Luleå-killens vilda festnatt

Om vi spolar tillbaka bandet till den bejublade premiärpodden, så avslutades det med en klassisk busringning. Ni vet sådant som radioprogrammet Hassan sysslade med för ett antal år sedan.

Det är Emil från Luleå som rings upp av Norrlandspolisen. För ett gäng månader sedan hade han blivit påkommen under ett försök till stöld av menyskyltarna från gatuköket Korvgubben i centrala stan.

Bild: TripAdvisor

Konfrontationen med polisen hade inte blivit alltför trevlig, en berusad Emil hade skrikit både det ena och det andra – men ändå sluppit undan.

Eller?

Polisens hembränningsapparat

Förvåningen när polisen, flera månader efter händelsen, ringer upp blir total. Konstapeln på andra sidan luren är dessutom en märklig typ – han frågar om Emils favoritkorv, berättar om sin egen hembränningsapparat och lovar att man kan släppa fallet såvida killen kan tänka sig att ge poliserna en personlig ursäkt.

Lyssna på hela podd-avsnittet här via iTunes eller här via Spotify!

Jag ska inte avslöja alltför mycket, ni får själva höra reaktionen – men det blir faktiskt riktigt roligt!

Emil må ha begått ett misstag den där festnatten, men snacka om att den här snälle, ödmjuke och trevlige killen gör rätt för sig till slut!

Lyssna på hela podd-avsnittet här via iTunes eller här via Spotify!

Jag kunde inte hålla mig för skratt här, men snacka om att Emil ändå gör rätt för sig! Det är inte alla som hade erbjudit säg att komma in till polisen för att framföra sin ursäkt på det här viset. Ingen är felfri, misstag begås – men sådant här kurage ska faktiskt hyllas!

Tryck nu gärna på DELA om du håller med!