David Hellenius imiterar årets deltagare i Let’s Dance – passningen till Gunde Svan är helt obetalbar!

Let’s Dance är en av Sveriges mest populära TV-shower som vunnit flera priser och det är också ett av de program där störst kändisar brukar kunna tänka sig att medverka. Några av de senaste vinnarna har varit Jon Henrik Fjällgren, Ingemar Stenmark, Jessica Andersson och Anton Hysén.

Tilde de Paula Eby och David Hellenius hett lett programmet den senaste tiden och som de proffsen de är, så görs det med järnhand. Duon är oerhört populär bland tittarna – dels för sitt avslappnade och naturliga sätt, dels för sin karisma och förmåga att sprida glädje genom rutan.

 

Årets upplaga (2018), som gick på TV4 i våras, innehöll bland andra skidlegendaren Gunde Svan, bloggerskan Margaux Dietz, artisten Viktor Frisk, författaren Martina Haag, skådespelaren Claes Malmberg och artisten Jonas Henrik Fjällgren.

Skojar med deltagarna

Det blev, som vanligt, en riktig succé. Mycket skratt, känslor, glädje och sorg. Miljontals tittare satt som klistrade framför TV:n och många skapar sig starka band till de olika deltagarna.

David Hellenius som Jon Henrik Fjällgren.

För att mildra allvaret något – de flesta går ju faktiskt in stenhårt för tävlingen – så valde den ena programledaren David Hellenius att skoja till det lite med deltagarna.

I ett klipp som Let’s Dance satt ihop så imiterar han flera av kändisdansarna – och det är faktiskt helt klockrent. Gunde är besatt av ordning och reda, Margaux måste ha tillgång till internet, Youtube och Instagram, komikern Daniel Norberg är helknasig medan Jon Henrik inte är den allra mest sprakande.

Gunde Svan vill bara träna, träna och träna.

Bjuder på sig själv

Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt det här – och det tror jag att de flesta av er som såg något av den förra säsongen också kommer att få! Givetvis var deltagarna helt okej med det här, annars hade man ju inte gjort det!

Att bjuda på sig själv på det här viset är något som i alla fall jag uppskattar! David Hellenius är dessutom helt underbar!

Jag tycker att detta klippet var riktigt roligt! Tryck nu på dela-knappen om du också tittat på Let’s Dance, så kan du bjuda dina vänner på en härlig återblick i dag!