Dold kamera fångar när svinet släpper enorm fis i hissen – nu har klippet setts av 6 miljoner människor

Något av det jobbigaste som finns i att känna hur hela magen fylls med gaser och veta att du befinner dig på helt fel plats för att släppa väder. Jag tror att vi alla har varit där, när man bara känner att man måste få lägga av en rejäl brakskit.

Då gäller det att hålla tillbaka till man är ensam eller hittat till en toalett. Att förpesta luften för sina medmänniskor är ju inte speciellt trevligt och det kan dessutom skapa jobbiga situationer då så klart ingen vill erkänna att det var han eller hon som lagt en smygare.

 

En av de mest pinsamma platserna att lägga av en rejäl prutt på måste nog vara i en hiss. Man står där och trängs med främlingar nära inpå. Det är ofta redan lite dålig luft och en eventuell fis har absolut ingenstans att ta vägen och lär totalförstöra miljön där inne.

Kan inte sluta skratta

Som ett socialt experiment bestämde sig 3 män vid namn Jack, Greg och Ed för att testa hur människor i en hiss skulle reagera om någon plötsligt la av en rejäl brakare. De satte upp en kamera och började filma när nya personer kom in i hissen.

Youtube

Deras pruttar är inte på riktigt, utan fejkade, men det vet inte hissresenärerna om. Att följa deras reaktioner och ansiktsuttryck är helt hysteriskt – och jag kan inte sluta skratta!

Den här typen av ”pranks”, eller skämt, är omåttligt populära i USA – och klippet har setts av hela 6 miljoner människor. Det är faktiskt inte så svårt att förstå varför!

Speciellt för oss med lite omogen humor så är detta klockrent!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/W2JI0k9HuZk” /]

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du fick dig ett skratt!