Flygvärd drar säkerhetsgenomgången på bred östgötska – hela planet viker sig av skratt

Att flyga kan vara väldigt påfrestande och nervöst för en del människor. Det kanske är kanske svårt för oss icke flygrädda att förstå hur en flygrädd person känner men deras rädsla är på riktigt.

Det går, som med allt annat, att bota flygrädsla men det kan ta lite tid och en hel del ansträngning.

Oavsett om man gillar att flyga eller ej så har kabinpersonalen en stor inverkan på ens resa. Verkar de sansade, tillmötesgående och nöjda så blir det betydligt lättare och mer trivsamt för alla ombord på planet.

Personalen som jobbar ombord på flygplan har ett väldigt viktigt arbete. Utöver att se till så att alla resenärer har det de behöver så måste de även kunna ingripa om det, mot förmodan, skulle inträffa något under flygningen.

Skojar till det med resenärerna

Att flyga ser oftast likadant ut. Man stressar till flygplatsen, checkar in och sedan sitter man otåligt att väntar på att planet ska lyfta.

Man vet att det är nära när flygpersonalen drar igenom sin säkerhetsgenomgång. Har man flugit mycket kanske man slår dövörat till litegrann, men om man inte är så van vid att flyga så bör man lyssna noggrant.

Som flygpersonal vill man gärna att alla lyssnar, det är viktigt att alla vet hur de ska agera om det skulle bli tal om en nödlandning.

För att få resenärernas uppmärksamhet gäller det att vara lite kreativ, och lyckas man vara rolig på samma gång är det såklart en bonus som uppskattas av resenärerna.

Drar allt på klockren östgötska

Den här flygvärden vet verkligen hur man ska underhålla sina resenärer samtidigt som han går igenom den ack så viktiga säkerhetsgenomgången.

Han får inte bara alla att lyssna utan han får dem även att skratta ordentligt – han drar nämligen hela säkerhetsgenomgången på klockren östgötska.

Se hela klippet här nedanför!

Vilken underbart rolig säkerhetsgenomgång!

Tryck nu på DELA-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!