Flygvärden börjar skaka och sliter ner syrgasmasken – otroliga genomgången får hela planet att jubla

Att flyga är något många tycker är väldigt obehagligt. Vi känner nästan alla någon med den här rädslan – som givetvis ska respekteras och tas på allvar. Även om det extremt sällan sker olyckor, så måste man vara medveten om risken.

Därför kan det hjälpa till om man får tänka på något annat en stund.

Starten är den delen som många anser mest skräckinjagande – och kan man då bara få skratta en lite stund innan det bär av upp i luften, så kanske allt kan gå betydligt enklare.

Så resonerar i alla fall den underbare flygvärden Mike McAdam vars säkerhetsgenomgång är det överlägset bästa vi någonsin sett.

Starten på flygningen, när planet ska iväg upp i luften, är extremt jobbig för många. Minuten innan han man dessutom fått en massa information om hur man ska bete sig vid eventuell olycka eller nödlandning.

Får allas uppmärksamhet

Om man redan var rädd, så kanske inte säkerhetsgenomgången alltid gör en lugnare.

Bild: Youtube

Mike McAdam är en flygvärd som bestämt sig för att göra underhållning av sin viktiga uppgift precis innan starten. När han ska demonstrera säkerhetsdetaljerna för passagerarna så gör han det på ett sätt som verkligen får uppmärksamhet – och dessutom bjuder på skratt.

LÄS ÄVEN: Flygvärdinnan börjar plötsligt slå på bagageluckan

Många gånger ser man resenärer som helt ignorerar flygpersonalens genomgång, men det är stört omöjligt när Mike McAdam är i farten.

Bild: Youtube

Han får inte bara allas ögon på sig – de som eventuellt hade jobbiga tankar innan blir garanterat på bättre humör av hans komiska genialitet.

Får skratt, jubel och applåder

Flygvärden bjuder på otroliga minspel, hysterisk teater och fantastiska gester. Han ger allt och bjuder verkligen på sig själv under hela 5 minuter.

Bild: Youtube

Den otroliga säkerhetsgenomgången möts av gapskratt, jubel och efterföljande applåder, vilket man annars inte ser speciellt ofta.

Jag hade verkligen betalat extra för att ha Mike som värd ombord på min nästa flygning.

Bild: Youtube

Han lyckas med det svåra uppdraget att få allas uppmärksamhet samtidigt som han gör en viktig demonstration till något underhållande. Helt klockrent – på alla tänkbara sätt!

LÄS ÄVEN: Här drar han säkerhetsgenomgången – på bred östgötska

En resenär filmade dessutom det hela – och nu kan du se det otroliga klippet här nedanför, vilket över 300 000 människor redan gjort.

Håll extra koll när Mike rycker fram syrgasmasken och börjar skaka – helt fantastiskt, vilken underbar karaktär!

Jag tycker att Mike McAdam är helt otrolig. Han bjuder verkligen på sig själv och får dessutom en annars ganska trist situation till något roligt och underhållande.

Hade du också velat ha honom ombord på din nästa flygning? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!