Fräcka sketchen: Kasper visar snoppen för främling i bastun – slutet är absolut inget för pryda

Karatefylla var ett program som gick på TV6 för ett par år sedan. Enkelt förklarat så körde man sketcher med lite råare humor. Ofta handlade det om sex, fylla eller annat lite ”förbjudet” – och det var många som hävdade att man emellanåt gick för långt.

Samtidigt tycker jag att den här typen av underhållning behövs. Vi som har lite fräckare humor måste ju också få skratta ibland. Om man inte gillar något på TV eller nätet så är det ju faktiskt bara att stänga av eller gå vidare, men det finns många som är duktiga på att gnälla på småsaker.

I stället tycker jag att vi kan unna varandra ett skratt eller två med jämna mellanrum!

I det här klippet, som sändes i programmet, är det två män som sitter inne i bastun när en tredje kommer in.

Ger varandra komplimanger

Helt ogenerat börjar killarna längst till vänster att diskutera sin skötsel av behåringen ”där nere”. Man kommer in på rakning, oljor och hur mycket som bör ansas. Främlingen som nyligen satt sig intill kommer snart också in i den heta diskussionen – och bjuder dessutom på en egen liten hemlighet om sina nedre regioner.

Bild: Youtube

Det tar i sin tur konversationen vidare och ett antal komplimanger om varandras könsorgan utbyts innan det slutar med helt oanade konsekvenser. Man kan nog säga att det spårar ut fullständigt – och när en kvinna rusar in i slutet så får hon sannolikt sitt livs chock.

Även om man inte får se något snuskigt så finns säkert de som anser att det här är att gå för långt, men ta det lugnt – det är ju faktiskt bara en humorsketch med skådespelare!

Jag, som gillar lite fräckare skämt, tycker att det här är helt klockrent!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också gillade den här fräcka sketchen!