Frun poserar för vacker drömbild vid havet – hör inte makens varningsrop förrän det är försent

En del av oss är klumpigare än andra och det kan man många gånger inte rå för. Jag är absolut en sådan som ofta klantar till det. Det kan handla om allt från att halka på saker till att råka välta ut sådant som kommer i ens väg.

Så länge man kan hantera det med ett leende på läpparna och bjuda på sig själv, så brukar det dock inte vara några större bekymmer. Givetvis kan man försöka bli mer försiktig, men det kan också vara lättare sagt än gjort.

Någon som sannolikt håller med är Rosangela de Silva. Hon och hennes make befann sig en dag nere vid havet. De fann då en vacker plats och bestämde sig för att mannen skulle ta en bild intill vattnet på sin kära hustru.

Rosangela tog sig ut på en klippa och satte sig ner för att posera framför kameran. Det mesta verkade lugnt och de anade inga direkta bekymmer. Maken har kameran i högsta hugg när han helt plötsligt ropar ”Våg!”, enligt sajten Littlethings.

Klarade sig helt oskadd

Ja, för bakom frun närmar det sig en smärre vägg som rest sig upp ur vattnet, men Rosangela verkar inte höra exakt vad mannen säger. I alla fall inte förrän det är alldeles för sent.

Youtube

Ni kan nog själva räkna ut vad som händer!

Det första som man tänker är att det måste ha gått bra för kvinnan, men då kan jag redan nu lugna er med att det gjorde det. Hon klarade sig till och med helt oskadd. Med det i åtanke så tycker både jag och tusentals andra att det är förbannat svårt att hålla tillbaka skrattet.

Kolla nu själv in det roliga klippet!

Jag tycker att det här klippet är riktigt roligt! Håller du med? Tryck då på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina kära vänner!