Gravida mamman avslöjar könet på sitt barn – genom att fisa fram resultatet

Har du någonsin varit på ett könsavslöjandekalas?

Det är ett av många påhitt som tagits hit från USA. Då samlar ofta den blivande mamman sina vänner med avsikt att berätta om det är en pojke eller flicka som ska komma till världen.

I samband med det har man ofta en festlig tillstängning och firar det blivande föräldraskapet.

En del verkar tycka att det är överdrivet, andra väljer att se det som något fint och mysigt. Att man är glad över att bli mamma kan väl dock ingen kritisera? Hur man sedan väljer att hantera den upprymdheten är ju faktiskt upp till var och en.

Fiser fram resultatet

Paige Ginn är känd för sin Youtube-kanal där hon i åratal bjudit sina fans och följare på skratt. Det har ofta handlat om humor av det lite barnsligare slaget, men det här är en kvinna som verkligen bjuder på sig själv. Sådant måste man ju faktiskt bara älska!

När Paige fick reda på att hon skulle bli mamma bjöd hon in sina vänner till ett så kallat könsavslöjandekalas. Var det en son eller dotter som skulle födas? Det var nu den stora frågan.

Bild: Youtube

Hon ville dock inte avslöja könet genom att bara säga det rakt ut. Nej, nu skulle det till något betydligt mer spektakulärt. Därför valde Paige att fisa fram resultatet, skriver sajten Bolde.

Låter det lite udda? Ja, det håller nog de flesta med om.

När vännerna väl var samlade bland dekorationer och ballonger och det var dags att berätta om det blir en pojke eller flicka, så valde den blivande mamman att ta av sig sina byxor och trosor. Nu var det naket. Sedan la hon en rejäl fis – och då kom det blått puder ut från hennes rumpa.

Med andra ord – det blir en son!

Väcker nu starka reaktioner

Paige hade givetvis förberett det hela sedan tidigare, men nu väcker det ovanliga sättet att avslöja sitt barns kön på mycket starka reaktioner på nätet. Många menar att det är idiotiskt att med en prutt innehållande puder berätta vad det blir, andra tycker att det är roligt och kreativt gjort – och somliga verkar stå någonstans mittemellan.

Bild: Youtube

Själv tycker jag att Paige gör precis som hon själv vill – och det var ju faktiskt rätt kul gjort. Dessutom så fungerade det ju utmärkt!

I klippet nedan kan du se det omtalade könsavslöjandet, men håll nu ögonen på helspänn – det går undan och videosnutten är rätt kort. Spela den igen om det behövs – det fungerar utmärkt!

Vad tänker du om det här? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln till dina vänner! Alla föräldrar måste ju faktiskt få se det här udda klippet!