Här är brödernas nya, klockrena parodi på Melodifestivalen

Melodifestivalen är över för den här gången – och till slut stod The Mamas där som segrare och Sveriges representanter under Eurovision Song Contest i Rotterdam senare i vår.

Åsikterna går verkligen isär angående ”Mello” – en hel del älskar folkfesten medan andra tycker att det är trams och trist.

Något som dock de flesta verkar älska är bröderna Norbergs parodier på Melodifestivalen – och nu har den underbara duon slagit till igen!

Parodi på Melodifestivalen

Förra året gjorde bröderna Daniel och Emil Norberg en bejublad och helt klockren parodi på svenska Melodifestivalen. Den sågs av hundratusentals svenskar på Youtube – och det var flera populära artister som fick sig en känga i videon. Om än med glimten i ögat.

Nu har den underhållande duon spelat in en helt ny parodi – på årets ”Mello”.

Bild: Youtube

Jag måste dessutom säga att den är minst lika vass och välgjord som fjolårets.

Bild: Youtube

Det är inte bara deltagarna och låtarna som det skämtas om den här gången. Även programledarna får sig en släng av sleven – och den omtalade diskningen av Thorsten Flinck kommer också med på ett hörn.

Melodierna får andra texter

Drängarna blir Drejarna, Hanna Ferm blir Hanna Fräsch, Felix Sandman blir Felix Salvman – för att bara nämna några av artisterna.

Bild: Youtube

Låtar görs också om i den klockrena parodin – och jag kan inte sluta skratta när de bekanta melodierna plötsligt fått en helt annan text.

Jag ska dock inte avslöja alltför mycket, ni får kolla själva – men den här ”Mello”-parodin anser jag är något av det bästa man sett på länge!

Den sprids nu som en löpeld över hela Sverige.

Tycker du också att den här parodin var bra? Tryck då på dela-knappen så att även dina vänner får se det här klockrena klippet!