Syskonens parodi på Melodifestivalen är helt otrolig – sprids som en löpeld över hela Sverige

Om det är något som delar Sverige i två läger så är det Melodifestivalen. En del älskar den här musikfesten och sitter bänkade inför varje tävling, medan andra avskyr spektaklet och skulle ha betalt för att höra en endaste ton.

Jag står någonstans mitt emellan. Även om man inte ser allt, så tycker jag att det är en ganska härlig tradition – och framför allt så är det roligt att så många kan njuta av Mello-festen!

Nu på lördag (2 mars) är det dags för ”Andra chansen” – när vi ska få fram ytterligare fyra finalister!

Melodifestivalen är i full gång och engagerar människor över hela landet. Deltävlingarna är nu avklarade – och vi kommer under lördagen att få en runda med ”Andra chansen” innan det är dags för den stora finalen nästa helg.

Helt klockrena texter

Lagom till att det började bli riktigt spännande förra året så gjorde de välkända bröderna Daniel och Emil Norberg en parodi på Melodifestivalen. Man gjorde då sin egen tolkning av just ”Andra chansen” – och jag måste säga att det är helt klockrent!

Youtube

Vingarna, Luta Ajax och Rebecka Kisspaus var några av de som ställde upp i den fiktiva tävlingen 2019 – och man kom på både framträdanden och texter för deltagarna.

Youtube

I december 2018 skickade samma komikerduo en hård, men superrolig, passning till svenska julen – och det blev en riktig succé. Det geniala klippet om Melodifestivalen är dock minst lika vasst!

Kolla nu själv in deras parodi på den folkkära tävlingen! Det spelar nog ingen roll om man tycker om ”Mello” eller inte – det här är, oavsett, riktigt roligt! Kanske väcker det några minnen hos dig från förra året?

Snacka om att de här killarna bjuder på sig själva – och inom loppet av bara ett dygn fick man cirka 100 000 visningar på Youtube!

Det här var ju helt klockrent! Håller du med? Tryck då på DELA för att bjuda dina vänner på ett gott skratt!