Här är ”förbjudna” Robert Gustafsson-klippet – som nog aldrig mer kan visas på svensk TV

Robert Gustafsson är Sveriges humorkung – det är min bestämda åsikt!

Han har fått oss att skratta i flera decennier genom allt från roliga TV-program till klockrena sketcher eller sina fenomenala uppträdanden och imitationer.

”Robban” kan verkligen konsten att vara underhållande på olika sätt – och det är det väldigt få som lyckas med på samma träffsäkra sätt.

Jag kan själv sitta och kolla på gamla klipp med honom i flera timmar. Det blir aldrig tråkigt!

Bertil Svensson i Oslo

Genom åren har Robert Gustafsson byggt upp flera roliga karaktärer som han återkommit med. En av dessa är Bertil Svensson. I en video som jag aldrig tidigare hade sett så går han runt på Paradegate i Oslo – och ställer till med den ena tokigheten efter den andra.

Bild: Youtube

Flera gånger säger han saker, eller agerar på olika sätt, som gör att det här klippet nog aldrig mer kan visas på svensk TV. Även om det, givetvis, bara är på skoj. Det blir dock ganska så ”förbjudet” här och var.

Bild: Youtube

Bertil krockar med tiggare, säger fel på Egertorget (ni får själva höra hur han väljer att uttala namnet) och råkar hamna mitt i en sexbutik. Även om Robert Gustafsson verkligen tänjer på gränserna i den här videon, så kan jag inte hålla mig för skratt. Det är faktiskt skitroligt!

Det här är nog dock inget för er som inte tål lite fräckare humor, så kolla på egen risk! Lättkränkta personer gör nog bäst i att inte titta alls. Själv tycker jag dock att det här är klockrent!

Snåla inte nu, DELA vidare om du också älskar Robert Gustafsson!