Här är världens mest misslyckade inbrottsförsök – se skitroliga klippet

Det finns klantiga tjuvar – och sedan finns det ännu klantigare tjuvar.

För en tid sedan skrev vi om ett gäng bovar som försökte diesel från en buss – men i stället tömde latrinen. Nu har det dock blivit dags att rapportera om två klantskallar som försökte göra inbrott i en lokal.

Man kan säga som så att det INTE gick som planerat.

Ställer till det för sig

Det var en sen kväll i den kinesiska staden Shanghai som två tjuvar närmade sig en lokal. Det skulle visa sig att de var ute efter att göra inbrott, vilket övervakningskamerans bilder tydligt visar.

Youtube

De skulle dessutom fånga när klantskallarna ställde till det för sig – rejält.

Puckona tar fram vad som ser ut som varsin tegelsten. Det kan också vara något liknande föremål, men det ska i alla fall användas för att ta sig in i byggnaden där deras byte väntar.

Youtube

Den ena boven, som är ivrigast, går fram och påbörjar inbrottet.

Riktiga klantskallar

Det är sedan, den hans vän hakar på, som det går fullständigt åt skogen. Kolla in klippet nedan, så förstår du garanterat varför det här nu får tusentals att skratta världen över!

Jäklar vilken smäll!

Så kan det gå när man är för ivrig att göra inbrott. Här behövde inte ens polisen ingripa, utan bovarna sänkte sig själva.

Videon har dock släppts för allmän beskådan av polisen, men om det är några tjuvar som kan få vara kvar utanför finkan, så är det nog de här två.

Youtube

De verkar ändå för klantiga för att lyckas med några allvarligare brott.

Vilka klantskallar! Tryck nu på DELA så att även dina vänner får se de här dumstrutarna!