Här dyker ”Anders Tegnell” plötsligt upp i Let’s Dance – klockrena klippet får hela Sverige att vika sig av skratt

Robert Gustafsson är ett av Sveriges stora humorgenier.

Tidigare under coronapandemin har han roat svenskarna med en makalöst rolig informationsvideo, men i samband med årets Kristallen-gala kom han med ett nytt klipp som omedelbart gjorde succé.

”Robban” tog rollen som Anders Tegnell – och dök upp i flera populära TV-program. Vem vet – kanske är det här en skymt in i framtiden för vår statsepidemiolog?

Bild: Youtube

Anders Tegnell har gått från en relativt anonym tillvaro till att i samband med coronakrisen bli ett av Sveriges mest igenkända ansikten.

Robert Gustafsson som Anders Tegnell

Frågan är dock vad som händer med hans stora kändisskap när pandemin lagt sig. Kanske blir det fler TV-framträdanden?

I ett underbart humorklipp som visades upp i samband med den årliga Kristallen-galan som hölls nyligen, så antog Robert Gustafsson rollen som Sveriges statsepidemiolog och dök upp i Let’s Dance, Allsång på Skansen, Fångarna på fortet och några till populära TV-program.

Bild: Youtube

”Robbans” imitation av Tegnell är helt otrolig – och när artisten Sarah Dawn Finer gör om en av statsepidemilogens presskonferenser till en låt i Så mycket bättre kan jag inte sluta skratta.

Speciellt inte när Gustafsson agerar både rörd och uppspelt.

Bild: Youtube

Att vi får se Tegnell i exempelvis Let’s Dance inom några år känns inte alls som en omöjlighet – och det kanske visar sig att det här klockrena klippet bara var en hint av vad som väntar för Sveriges statsepidemilog…

Tycker du också att klippet var roligt? Tryck då på dela-knappen, så bjuder du dina vänner på ett härligt skratt i dag!