Vulgära hyllningen till Sverige – mitt i coronakrisen

Om det är något som behövs nu mer än någonsin tidigare så är det skratt och människor som bjuder på sig själva. Vi kan inte bara sitta hemma och tänka på coronaviruset och allt negativt det för med sig.

Ett roligt klipp, eller en glädjande händelse, får en snabbt på bättre humör!

I samband med nationaldagen kom en oväntad hyllning till Sverige – av det mer vulgära och fräcka slaget. Nu gör den dock jättesuccé på nätet.

Det är Robert Gustafsson som varit i farten igen – Sveriges store humorgeni!

Bild: Wikimedia Commons

Tidigare under pandemin släppte han en sketch som Tore Etsén, informationsansvarig på Konsumentverket och Folkhälsomyndigheten. Den här galningens stora problem är att han är helt besatt av snuskiga ord och vulgära formuleringar.

Absolut inget för lättkränkta

Det blir knasigt nästan vad han än ska säga. Det mesta som Tore uttrycker förvrängs till något betydligt mer ekivokt – och för oss med lite fräckare humor är det makalöst roligt.

En del anser säkerligen att det är barnsligt, men kom igen … vad gör det?

Bild: Youtube

I Robert Gustafssons ”tal till nationen” hyllar han ett vackert Sverige, uppmanar oss att vara försiktiga så här i coronatider och bjuder dessutom på lite konsumentrådgivning. Givetvis så går det helt åt skogen flera gånger.

Det här klippet är inget för lättkränkta, så om ni surar så fort det hörs en svordom eller ett snuskigare ord, så är nog inte det här något att kolla in. Vi som kan tycka att sådant är roligt har dock en riktig höjdare framför oss!

Här är Robert Gustafsson verkligen i toppform! Häng med hela vägen till slutet!

Robert Gustafsson är ju helt underbar! Håller du med? Tryck då på dela-knappen!