Hunden släpper gigantisk fis som ingen människa mäktar med – nu har klippet setts av över 5 miljoner

Alla har vi någon gång varit ”risiga i kistan”, som det ju kallas. Ni vet när man ätit något som inte är helt hundra och sedan fullkomligt fylls upp med gaser. Ja, det kanske inte är det trevligaste att prata eller skriva om, men samtidigt händer det oss alla.

Vanligtvis sker det ju när det passar som allra sämst. Typ på ett möte, en dejt eller liknande. Det bubblar upp i hela magen och man bara känner att det inte finns någon viktigare i världen än att få lätta på trycket.

Något som alla kanske inte vet är att nästan alla fiser i sömnen. Nyligen skrev vi om en hund som la en brakare när han sov, men då fick smaka på sin kattkompis revansch.

 

Visst är det omoget med kiss- och bajshumor, men ibland behöver man få vara lite barnslig och skratta åt sådant där. Jag bryr mig sällan om vad andra tycker och kan därför tillåta mig själv att ha lite larvig humor en stund då och då.

Någon som är likadan är en hundägare som noterade att hans hund la extremt höga fisar jämfört med andra vovvar. Han spelade in när hans lurvige vän la en brakare och publicerade det sedan på nätet.

Youtube

Det ledde till massvis av skratt och hussen, som försäkrar att hans vovve enligt veterinärer är både frisk och glad, valde därför att spela in ännu mer material. ”Det där är ju mer än någon människa mäktar med”, är en av hundratals kommentarer som kommit in till videon.

Och ja, de allra flesta verkar hålla med. Klippet har i skrivande stund sett av över 5 miljoner tittare. Även om jag hade försökt för fulla muggar hade jag nog inte kunnat smälla av sådana här brakare!

Jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt åt detta klippet! Var inte blyg nu, tryck på DELA-knappen för att sprida leenden vidare till dina kära vänner i dag! Det kommer de garanterat att uppskatta!