Ilsken fotgängare blir rasande på oskyldig bilist – tar 3 steg och bjuder hela nätet på skadeglädje

Om det är någon plats där människor är på helspänn och har lätt för att tappa humöret, så är det i trafiken. De minsta sakerna kan väcka rejäl vrede hos somliga – och det handlar inte alltid om att ha rätt enligt lagen, många dårar tycker ju att de står över den.

Jag försöker alltid att respektera andra bilister och fotgängare i trafiken, men visst har det slutat med att man suttit där bakom ratten, högröd i ansiktet och skrikit några väl valda ord när ingen lyssnat.

Mannen i det här klippet (nedan) ångrar nog att hans utbrott fångades på film!

Jag har full förståelse för människor som blir förbannade när andra inte kan sköta sig i trafiken. Jag är en av dem. Det är inte heller bara bilister som kan vara dåraktiga – en del fotgängare och cyklister kan också skapa kaos emellanåt.

Så länge man försöker att sköta sitt eget och att hålla sig till lagen så brukar det gå väl, men vissa personer brukar kunna ha synpunkter på ens agerande ändå. Det känns som att en del använder trafikmiljön som en plats för att få ut aggressioner på.

Obefogat utbrott

Mannen i det här klippet (nedan) filmas av en bilkamera när han blir fullkomligt rasande. På vad är lite oklart, eventuellt på att bilen i fråga bromsar in lite sent – men han passar på att ge killen bakom ratten en ordentlig utskällning.

Gubben i keps blir så pass ivrig att ösa på med sitt raseri att han inte tittar framåt och är uppmärksam. Så sekunder senare slår karma till, för det verkar ärligt talat som att hans totala vredesutbrott är ganska obefogat. Inte ens efter den incident som inträffar är mannen färdig med sin utskällning.

Miljontals människor har nu fnissat åt detta klippet som spridits som en löpeld på nätet – och jag måste erkänna att jag förstår precis varför. Det är svårt att hålla sig för skratt när den här typen av ilsket beteende kommer tillbaka och biter någon i arslet!

Givetvis ska vi poängtera att man så klart inte hoppas att mannen skadade sig, men det verkar han absolut inte ha gjort. Det visar klippet ganska så väl!

Kolla själva! För att förhöja effekten har någon lagt på rätt passande musik!

Erkänn nu att du också skrattade till? Tryck i så fall på dela-knappen för att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!