Ingen förstår någonting när ”skum” man börjar slå på papperskorg

Att gå runt i gallerior kan vara ganska mysigt, men ofta känner man att det lite upprepande. Det finns alltid samma plagg i samma butiker överallt, känns det som.

Tänk om det kunde bjudas på en total överraskning någon gång när man går runt där inne i affären. Det hade verkligen varit något!

Så blev det faktiskt för besökarna inne på det tyska köpcentret Riem Arcaden. Plötsligt så börjar en man i lite udda kläder slå på en papperskorg mitt bland alla människor – och folket omkring verkar inte förstå ett dyft.

Snart inser man dock vad det är som försiggår – och det är helt otroligt.

Slår på en papperskorg

Personerna som besökte det här köpcentret i München just den här dagen kommer aldrig glömma vad som hände.

Shoppare går runt i godan ro, en del fikar, andra småpratar med sina vänner – men plötsligt ställer sig en man i lite speciella kläder och börjar slå på en papperskorg.

Bild: Youtube

Han får lite förvånade och frågande blickar, men fortsätter sitt bankande – som låter som en bekant melodi.

Snart ska dessutom alla inse varför. Sekunderna senare börjar nämligen fler män ansluta sig till mannens taktfasta ”show”.

Klappande och dansande köpcenterbesökare stämmer in i vad som ska visa sig vara den populära låten ”Rock mi” med det tyska bandet Voxxclub.

Ta på stämningen

Det är också medlemmarna från gruppen som gömt sig här och var bland alla shoppare – och nu stämmer de tillsammans in i den medryckande låten.

Bild: Youtube

Sekund för sekund ansluter sig även vanliga besökare till den plötsliga folkfesten – mitt inne på köpcentret.

Rytmen, melodin, gemenskapen och glädjen går verkligen att ta på!

Bild: Youtube

En del människor som befunnit sig längre bort undrar vad tusan som pågår och tar sig till den nu folkfyllda platsen för att få en skymt av det spontana uppträdandet som bandet bjuder på.

Bild: Youtube

Gamla och unga, män och kvinnor, kontorsgubbar och småbarnsmammor – alla välkomnas och deltar med glädje i den otroliga festen som uppstått från absolut ingenting.

Bild: Youtube

Det här blir garanterat ett minne för livet för alla som var där.

Ren och skär gåshud

Voxxclub hade dessutom sett till så att varenda sekund filmades – precis som de gjorde den gången då de stod för ett liknande uppträdande på ett flygplan.

Bild: Youtube

Här nedanför kan du se hela klippet – man får rakt av gåshud!

Hade du också velat ha det så här nästa gång du är ute och handlar? Tryck då på DELA-knappen!