”Jonas Gardell” rusar in och tar över hela scenen – fräcka sexförslaget får hela publiken att skratta högt

.

Robert Gustafsson är Sveriges roligaste man – det tror jag nog att de flesta av er håller med om! Skulle någon ha en annan komiker på första plats, så kan jag nästan garantera att ”Robban” i alla fall tillhör favoriterna.

Så pass välkänd och folkkär har han blivit genom åren med alla sina legendariska karaktärer.

Vad många verkar ha uppskattat mest när Robert Gustafsson stått på scenen är hans otroliga imitationer. Det är oftast andra svenska kändisar som med glimten i ögat får sig rejäla pikar – men som tur väl är brukar det tas emot med skratt även för den som härmas.

Wikipedia

De flesta av er har nog sett när Robert Gustafsson på Idrottsgalan för några år sedan imiterade speedway-föraren Tony Rickardsson. Det blev en dundersuccé – som sedan dessutom återkom.

På scen med Rheborg & Stenmark

Listan över ”Robbans” lyckade imitationer kan dock göras betydligt längre än så. Många av oss har ju legat dubbelvikta av skratt till hans galna upptåg – och det skulle kännas otroligt tomt utan Robert Gustafsson som humor-Sveriges okrönte kung.

I det här klockrena klippet (nedan) så ger han sig på att imitera Jonas Gardell. Honom finns det som bekant delade åsikter om – somliga älskar Gardell medan andra tycker att han är alldeles för mycket.

Youtube

Oavsett, så är det nästan omöjligt att hålla sig för skratt när ”Robban” drar igång. Intill på scenen står Mark Levengood, som gestaltas av Johan Rheborg – och artisten Martin Stenmark.

Den sistnämnde involveras i lite snuskigare skämt.

”Jag och Martin ska idrotta tillsammans! Jag har en ribba här du kan få hoppa över…”

Youtube

I slutet eskalerar det hela när ”Jonas” stämmer upp i sång, men publikens skratt följer med under hela uppträdandet.

Wikipedia

Jag tror faktiskt även att herr Gardell hade fått sig ett gott skratt om han såg Robert Gustafssons helknäppa framträdande!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/aiFlT3Pu5cE” /]

Tycker du också att Robert Gustafsson är rolig? Tryck då på Gilla eller Dela för att bjuda dina vänner på ett gott skratt!