Kalle Moraeus drar fräckt skämt om livet som gift – får Björn Skifs att vika sig av skratt

Härliga duon Björn Skifs och Kalle Moraeus är två av Sveriges absolut mest folkkära artister. De har verkligen en unik förmåga att bjuda på sig själva och att engagera sin älskade publik.

I showen ”Björn Skifs – Ja, jäklar i min låda” på SVT skämtade för en tid sedan den 54-årige spelmannen från Orsa om spruckna äktenskap.

Då fick han dessutom både publiken och Björn Skifs att skratta så att tårarna nästan sprutade!

Den populäre artisten Kalle Moraeus skiljde sig år 2014, efter drygt 20 års äktenskap. Han är en av musikerna som gästspelat i showen ”Björn Skifs – Ja, jäklar i min låda” på Göta Lejon som även sänds på SVT.

”Skulle titta på finska nyheter”

Innan Moraeus började sjunga så tog han över mikrofonen och började skoja om sitt tidigare äktenskap, vilket Expressen var först med att rapportera om.

– Jag har i många år varit gift med en finsk kvinna. Hon var med i en finsk tjejklubb, de träffades varannan söndag och kastade spjut. Vi skulle titta på finska nyheter: Uutiset. Fy fan vad jag har sett Uutiset i mina dagar, sa han och fick både Björn Skifs och publiken att närmast skratta ihjäl sig.

Wikipedia

Det långa numret om livet som gift blev helt enkelt en riktig dundersuccé – och kanske har Moraeus även en framtid som komiker?

Nu har drygt 4 år passerat sedan den folkkäre 54-åringen från Orsa och hans tidigare fru gick skilda vägar, men Moraeus kallar sig fortfarande för ”skild och bitter”.

– När man gick och gifte sig och det blev barn, då kunde man inte riktigt hålla kvar bilintresset. Men nu är jag skild och bitter, så nu kan jag köpa vad jag vill. Och då blev det en Corvette, sa han för en tid sedan till sajten Biltokig.

Gör om Ledins klassiker

Det här är dock inte första gången som Björn Skifs varit på scen när publiken drabbats av intensiva skrattattacker. Nej, den så omåttligt populäre artisten har faktiskt även han många uppträdanden med komiska inslag i bagaget.

Wikimedia Commons

Kolla exempelvis in klippet här nedan, som har över 400 000 visningar på Youtube, när han och artisten Helen Sjöholm gjorde om Tomas Ledins klassiker ”Sesuella Isabella” till ”Sexuella Klarabella” under ett bejublat uppträdande på Skansen!

Björn Skifs är ju för härlig! Han bjuder alltid på en härlig mix av musik, humor och underhållning! Tryck nu på dela-knappen om du håller med! Det tycker jag att Björn kan förtjäna!