Komikerns jätteilska – mot alla positiva svenskar

Ibland är man bara jävligt sur. Det kan handla om att man ”vaknat på fel sida”, att något gått åt skogen eller att livet för tillfället bara känns jobbigt. Då kan det vara svårt att hålla skenet uppe – och man känner att irritationen och frustrationen bara måste få komma ut.

En sann förespråkare av att låta sin ilska vädras är komikern Carl Stanley, 23.

I ett nytt klipp berättar han om hur trött han är på att det ska vara så himla positivt och glatt hela tiden. Man måste få vara sur när man vill. Det är en mänsklig rätt, menar han.

Vi har tidigare skrivit om Carl Stanleys ilska gentemot alla ”amatörtyckare” i den rådande coronakrisen. Då fick 23-åringen från Skåne ett enormt medhåll – men nu är han förbannad igen.

Att sura – en mänsklig rättighet

Den här gången gäller det ”kravet” på att man bör vara glad och positiv för det mesta. Han verkar helt enkelt trött på att det anses lite fult och negativt att vara sur.

Det är snarare ett måste emellanåt – och en mänsklig rättighet, menar Carl.

Bild: Carl Stanley/Facebook

I ett klipp på Facebook har han tagit sig ut i skogen för att lätta på trycket. Den populära komikern tycker att somliga svenskar jämt ska se det positiva i saker och ting, men nu är han trött på det beteendet.

– När man är sur – då mår man kanon. Det är en helt otrolig känsla. När jag är sur – då är jag smartare än alla, bättre än alla, coolare än alla, roligare än alla. Ingenting står i vägen för mig när jag är sur, säger han.

Håller du med Carl?

Så våga vara lite mindre positiva – och aningen mer gnälliga. Det verkar vara budskapet som Carl vill förmedla. Vad tycker du?

Kolla nu själv in hans omtalade klipp här nedanför.

Har Carl rätt eller fel? Är vi generellt för positiva? Måste man få sura mer? Tryck nu på dela-knappen för att ge oss din åsikt!