Köpcentrets häpnar när mannen börjar slå på papperskorg – sekunden senare inser alla det otroliga

Köpcentrets häpnar när mannen börjar slå på papperskorg – sekunden senare inser alla det otroliga

Att gå i butiker och shoppa kan vara ganska trivsamt, men det är ungefär samma sak varje gång. Man letar efter fynd, kanske provar några klädesplagg, slår till på något man inte hade planerat – och åker hem ganska nöjd.

Tänk om det kunde bjudas på en total överraskning någon gång när man går runt där inne i affären. Det hade verkligen varit något!

Så blev det faktiskt för besökarna inne på det tyska köpcentret Riem Arcaden. Plötsligt så börjar en man i lite udda kläder slå på en papperskorg mitt bland alla människor – och folket omkring verkar inte förstå ett dyft.

Snart inser man dock vad det är som försiggår – och det är helt otroligt.

Börjar slå på en papperskorg

Personerna som besökte det här köpcentret i München just den här dagen kommer aldrig glömma vad som hände.

Shoppare går runt i godan ro, en del fikar, andra småpratar med sina vänner – men plötsligt ställer sig en man i lite speciella kläder och börjar slå på en papperskorg.

Bild: Youtube/voXXclub

Han får lite förvånade och frågande blickar, men fortsätter sitt bankande – som låter som en bekant melodi.

Snart ska dessutom alla inse varför. Sekunderna senare börjar nämligen fler män ansluta sig till mannens taktfasta ”show”.

Klappande och dansande köpcenterbesökare stämmer in i vad som ska visa sig vara den populära låten ”Rock mi” med det tyska bandet Voxxclub.

Går nästan att ta på stämningen

Det är också medlemmarna från gruppen som gömt sig här och var bland alla shoppare – och nu stämmer de tillsammans in i den meddragande låten.

Bild: Youtube/voXXclub

Sekund för sekund ansluter sig även vanliga besökare till den plötsliga folkfesten – mitt inne på köpcentret.

Rytmen, melodin, gemenskapen och glädjen går verkligen att ta på!

Bild: Youtube/voXXclub

En del människor som befunnit sig längre bort undrar vad tusan som pågår och tar sig till den nu folkfyllda platsen för att få en skymt av det spontana uppträdandet som bandet bjuder på.

Bild: Youtube/voXXclub

Gamla och unga, män och kvinnor, kontorsgubbar och småbarnsmammor – alla välkomnas och deltar med glädje i den otroliga festen som uppstått från absolut ingenting.

Bild: Youtube/voXXclub

Det här blir garanterat ett minne för livet för alla som var där.

Får gåshud av det här klippet

Voxxclub hade dessutom sett till så att varenda sekund filmades – precis som de gjorde den gången då de stod för ett liknande uppträdande på ett flygplan.

Bild: Youtube/voXXclub

Nedan kan du se ett klipp från den underbara stunden – jag får faktiskt gåshud!

Hade du också velat ha det så här nästa gång du är ute och handlar? Tryck då på dela-knappen här nedanför, så kanske vi kan få lite roligare och spontana stunder på stan framöver! Tänk att få uppleva något sådant här!