Krutgumman attackerar Berghagen på scenen – vänder sig om och får hela allsången att koka

.

Lasse Berghagen är en av våra mest populära sångare, låtskrivare och artister. Med klassiker som Teddybjörnen Fredriksson, Jennie Jennie och Stockholm i mitt hjärta har han dansat sig in i hjärtana hos svenska folket.

På senare år har han inte synts till lika mycket, men Lasse är den kanske mest ihågkomna programledaren för Allsång på Skansen. Hans varma sätt, lena röst och genuina trevlighet har alltid uppskattats av publiken.

Genom åren har han dessutom fått oss att skratta massvis av gånger!

Nog för att en annan person tog över showen under allsången 1997 (klippet nedan). Lasse är då nere i publiken och sjunger när han plötsligt ”blir överfallen” av en medelålders kvinna vid namn Berit. Hon klamrar sig fast vid Berghagen och vägrar släppa taget innan duon tagit sig upp på scenen.

Youtube

När damen vänder sig om så inser alla vem det egentligen är – nämligen Robert Gustafsson.

Spårar ur totalt

Den inte alls så pryda singelkvinnan går sedan igång och avslöjar både den ena och den andra detaljen ur sitt liv – och får flera gånger publiken att skratta så tårarna rinner.

Berghagen, som hamnat i skymundan, kallas sedan för hennes ”lilla kolastång” – och mot slutet spårar det totalt. ”Robban” får verkligen hela allsången att koka!

Youtube

Klippet är strax över 6 minuter långt, men jag kan garantera att det är värt din tid! Speciellt om du föredrar lite fräckare humor!

Jag kan inte sluta fnissa åt underbara Berit, men det verkar inte Berghagen heller kunna göra!

Lasse Berghagen och Robert Gustafsson är verkligen underbara – och bjuder alltid på sig själva. Tryck på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida lite extra glädje i dag!