Mamma träffar dottern med toffla på makalöst avstånd – nu sprids otroliga klippet över hela världen

De flesta av oss är med om små familjebråk då och då.

Oftast är det inte så himla allvarligt. Man skäller på varandra en stund, muttrar lite för sig själv – men sedan brukar det kunna lägga sig och man kan gå vidare som vänner igen.

Det finns dock andra, mer ovanliga, sätt att lösa sådana här konflikter på. En mamma valde i alla fall att ta till en lite udda metod. Det har dock lett till att klippet på henne och tonårsdottern nu sprids som en löpeld på nätet.

Alla vi som haft tonårsbarn vet att det kan bli lite stökigt, skrikigt och dramatiskt med jämna mellanrum. Då gäller det att visa vem som är den vuxna i rummet, men det är å andra sidan inte alltid det lättaste.

Vanligtvis är det bäst att man försöker sätta sig ner och diskutera situationen för att komma fram till en lösning, men det kan emellanåt också hjälpa att man skiljs åt för en stund och får samla tankarna.

Ett otroligt kast

Nu är det ett videoklipp som sprids på nätet – som visar på ett mindre bra exempel på hur man kan lösa en konflikt inom familjen. Det är kort och går undan, så häng med, men det är en mamma och dotter som blivit ilskna på varandra.

Tonåringen springer iväg längs gatan för att komma undan bråket, men då väljer mamman att ta av sig sin toffla – av flip-flop-modell – för att kasta mot dottern. Hon har dessutom bra tryck i kastet och tofflan flyger till och med utanför bild, då den är så högt upp i luften.

Bild: Youtube

Enligt sajten Unilad landar den sedan hela 30 meter bort – rätt på flickan!

Här kan vi snacka träffsäkerhet! Även om det kanske inte är ett optimalt agerande från mamman, så måste jag nog påstå att det är lätt att imponeras av hennes succékast.

Vad tycker du? Är det ren galenskap eller mer fascinerande?

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/uG1pXP96eWI” /]

Vilket otroligt kast! Tryck nu på DELA om du också imponerades av den otroliga träffsäkerheten!

Vi är säkert många där ute som blivit arga på våra barn, men den här lösningen har jag aldrig sett någon försöks sig på!