Matte drar hårborste genom hundens päls – underbara reaktionen får nu tusentals att skratta

Om det är något som jag älskar så är det att bli pillad i håret. Det kan få mig att somna på nolltid, det spelar ingen roll om jag är pigg eller lite trött, det fungerar alltid som ett omedelbart verkande sömnpiller på mig.

Överlag att bli ompysslad är ju underbart – det tror jag att de flesta av er håller med om. När någon tar sig tid och får en att känna sig omhändertagen, det är en av de bästa känslorna man kan uppnå.

Det här gäller, som alla vet, även för djur. Att klappa en hund eller katt brukar ju sällan mötas med motstånd. Då blir de snarare ännu mer kärleksfulla och närgångna. Det kan ju dessutom vara otroligt mysigt!

Men precis som med människor så är djur olika varandra. Vad gäller mys så finns det helt enkelt de som älskar det extra mycket. När jag var liten hade vi exempelvis en schäfer som var det mest gosiga och sällskapssjuka jag stött på, men han var otroligt härlig!

Minst sagt avslappnad

Vovven i det här klippet (nedan) heter Choli. Det absolut bästa han vet är att bli borstad i pälsen med en viss hårborste. Det råder ingen som helst tvekan om att den här hunden tillhör de som älskar att bli ompysslade och jag kan inte låta bli att relatera när jag ser Cholis minst sagt njutande ansiktsuttryck.

Bild: Unilad

Det är matte som börjat borsta sin lille kompis – och man kan ju minst sagt säga att det mottages med positivism och glädje! Jag har nog aldrig sett en mer avslappnad hund!

Även om Choli hade kunnat prata och berättat om vad han känner just här, så tror jag att bilderna säger mer! Det här är så himla mysigt och roligt på samma gång!

Jag kan inte sluta le när jag ser detta klippet! Hundar är ju bara för härliga! Tryck nu på DELA om du håller med, så kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!