Miljöaktivister trakasserar bonde – se nu stenhårda revanschen som får nätet att koka

En av de hetaste samhällsfrågorna numera är miljön. Det finns många som menar att vår planet håller på att gå under medan andra hävdar att det är att överdriva. Jag står någonstans mitt emellan – visst måste vi bli bättre på att ta hand om vår miljö, men jag tror knappast att domedagen kommer nästa vecka.

Jag har dock stor respekt för de människor som väljer att ta den här debatten på största allvar och det är nog bra att de som inte bryr sig alls om miljöfrågan får sig en ”spark i baken” då och då.

Samtidigt måste man sköta sig på ett snyggt sätt när man ska försöka lyfta en åsikt. Att ta till olagliga medel för att få sin vilja igenom är aldrig okej – där tror jag nog att de flesta av oss kan vara överens.

Några som dock – enligt lagen – valde att gå lite för långt var en grupp miljöaktivister. De tog sig utan tillstånd in på en bondes mark för att protestera mot genmodifierade livsmedel, slog upp tält och förde ett himla oväsen, enligt sajten thefunnybeaver.

Youtube

Det här var något som tills slut fick bonden att tröttna. Efter att han flera gånger bett aktivisterna att lämna hans mark, så bestämde sig gubben för att ta till ett minst sagt udda knep för att visa miljökämparna vad han tyckte om deras protest.

Finns delade åsikter

Bonden satte fast en latrintank bakom sin traktor, åkte bort till platsen där demonstranterna slagit läger – och sprejade sedan ner hela platsen med kiss och bajs. Gissningsvis var stanken hemsk och slutligen, när kameran slutat filma, så lämnade miljökämparna bondens mark.

Youtube

Gubben passade ju dessutom på att slå två flugor i en smäll – dels blev han av med de ovälkomna gästerna, dels är gödsling av marken något han ändå ägnar sig åt med jämna mellanrum. Nu kunde han dock använda sin latrin i ett nytt syfte.

Hans fräcka revansch har nu fått nätet att koka. De flesta tycker att bonden gjorde helt rätt som tydligt visade vad han tyckte om demonstranterna, men somliga menar också att han kunde ha skött det hela på ett snyggare sätt. Vad tycker du?

Se nu klippet på hans kontring här nedan!

Vad tycker du om bondens revansch? Tryck gärna på dela-knappen om du tycker att han gjorde rätt, så att fler kan få ta del av det här klippet!