Polisernas underbara show till klassiska låten sprids som en löpeld på nätet

.

Det finns massor av yrkesgrupper i samhället som varje dag gör otroliga jobb, men en av de som jag tycker får för lite uppskattning är poliser. De är enligt mig alldeles för lågavlönade och kämpar ju dagligen för att hålla oss medborgare säkra.

Det gör mig riktigt förbannad när man får höra om att blåljuspersonal fått stenar kastade mot sig när allt de vill är att få utföra sitt viktiga jobb. Jag hoppas verkligen att poliserna i Sverige kan få en bekvämare och mer tacksam arbetsmiljö framöver.

Så fort jag haft att göra med polisen så har jag fått ett otroligt proffsigt och trevligt bemötande. Så är det säkerligen inte för alla, men i stora drag så anser jag att poliserna gör ett otroligt och värdefullt arbete!

Trots att deras arbete många gånger kräver allvar och hög koncentration så måste ju även poliser ibland få släppa loss och ha roligt. Det är nog nyttigt i längden – och det blir extra roligt när personal som man vanligtvis ser i ytterst seriösa sammanhang låter kreativiteten och glädjen ta över!

Full fart till musiken

I ett klipp som spridits över så gott som hela världen och fått över 18 miljoner visningar, så är det 3 poliser som sitter i sin bil när låtklassikern ”The lion sleeps tonight” kommer på.

Då förvandlas de 3 israeliska konstaplarna till riktiga underhållare och står genom rörelser och mimande för en riktig show i sin bil. Då och då försvinner polisen i baksätet ur bild, men varenda gång han dyker upp igen så blir det full fart till musiken!

Jag sitter med ett enda stort leende genom hela det här klippet och tycker verkligen att det är helt underbart att se 3 stenhårda poliser släppa loss på det här viset. Snacka om att bjuda på sig själva!

Kolla nu in det klockrena klippet!

Jag tycker att det här var helt underbart! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag! Det kommer garanterat att uppskattas!