Reporter kämpar mot orkanens enorma kraft – men se nu pinsamma detaljen som får miljoner att skratta högt

När man jobbar med TV så gäller det många gånger att försöka skapa dramatik och känslor. Ibland kan man då behöva ”koka soppa på spik”, som det så fint heter – och överdrifter kan bli nödvändiga för att bygga det innehåll som tittarna kräver.

Självklart ska man inte hålla på med lögner, men ibland kan överdrifter avslöjas – i synnerhet när det handlar om live-TV. Så var det för en väderreporter nyligen som rapporterade om en orkan, men nu får en detalj i hans inslag miljontals människor att skratta.

Det har under de senaste dagarna varit enorm bevakning kring orkanen Florence som väller fram genom USA. Delstaten North Carolina är en av de som drabbats hårdast med kraftiga regnväder och enorm blåst.

Blir oerhört tydligt

En amerikansk väderreporter var med i direktsändning och skulle då rapportera om hur det var på plats. På TV-bilderna kunde man se hur han riktigt fick kämpa för att stå upp, vinden ryckte i honom och det kändes som att han kunde flyga iväg när som helst.

Eller?

Plötsligt dyker det upp två killar i bakgrunden. De går till synes HELT oberörda av det man väljer att kalla ”enormt kraftig blåst”. Det blir, helt enkelt, oerhört tydligt att reportern överdriver det hela.

Av de två männen bakom, som journalisten inte alls hade räknat med skulle dyka upp, kan man snarare gissa att det för tillfället är en lugn bris.

Nu ser man visserligen på växterna i närheten att det blåser, men reportern får bara erkänna sig besegrad den här gången. Nu skrattar miljontals människor åt den dråpliga situationen som uppstår när hans kraftiga överdrift avslöjas.

Pinsamt, pinsamt – men också rätt roligt!

Kolla själv! Det blir verkligen tydligt!

Miljontals människor har redan skrattat åt detta och delat vidare – gör det du med! Då kan du passa på att skänka lite extra glädje till dina vänner i dag!