Robert Gustafsson avslöjar de 5 olika faserna under en finsk fylla

Robert Gustafsson är en av våra allra största underhållare genom tiderna. I flera årtionden har ”Robban” fått oss att gråta av skratt med sina galna upptåg.

Bland hans mest klassiska karaktärer finns såklart Nisse från Rena rama Rolf, Weiron i ottan från Nilecity, Roland från Torsk på Tallinn och hans otroliga imitationer av Tony Rickardsson på alla Idrottsgalor.

Vad många glömmer är hans underbara inhopp i flertalet tv-program också.

 

Robert Gustafsson är nog mest känd för sina otroligt roliga rolltolkningar av olika karaktärer, den ena med knasigare dialekt än den andra, men faktum är att några av hans allra roligaste stunder inträffat när han deltagit i vanliga humorprogram på tv, så som Time Out och Parlamentet.

Deltagit i alla säsonger av Time Out

Time Out är ett program som nästan alltid fått stå lite i skymundan bakom det populära programmet Parlamentet, vilket är lite synd då det bjudits på otroligt många guldkorn som fått en att sätta i halsen av skratt.

Robert Gustafsson är den enda som deltagit i alla säsonger av Time Out, vilket har fått programmet att hålla en otroligt hög nivå under lång tid.

Time Out var ett frågesportprogram med inriktning på idrott – och humor då såklart.

Går igenom de fem faserna av den finska fyllan

Robert Gustafsson har som sagt bjudit på otroligt många guldkorn i Time Out genom åren, men frågan är om inte det här är det bästa av dem.

”Robban” går i klippet här nedanför igenom de fem faserna av fylla som en finne går igenom under en riktig helkväll.

Robert river ned enorma skratt från såväl publik som de övriga panelmedlemmarna.

Se hela klippet här nedanför!

Visst är han klockren? När man ser klippet förstår man att fler än två miljoner skrattat åt det här klippet!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla en av våra största – Robert Gustafsson!