Robert Gustafsson avslöjar sanningen om hur det är att vara Stefan Löfven – garanterad skrattfest

Genom åren är det nog ingen annan människa som fått mig att skratta som Robert Gustafsson – och då ser jag ändå nästan alla mina vänner som komiska genier. Det är dock något speciellt när ”Robban” drar igång och det är inte alls svårt att förstå hans omåttliga popularitet.

Det känns som att allt han tar i blir till guld. Det kan handla om filmer, serier, sketcher, vanliga panelprogram eller shower. Det är inte bara det att Robert Gustafsson är rolig, han är otroligt mångsidig också och kan skapa humor av i princip allt.

 

Då och då har Robert gett sig på imitationer och även om det kanske inte är det som han gjort sig mest känd för, så blir det mesta bra. Så klart! En tradition bland imitatörer är ju att ge sig på just politiker.

Det handlar säkert om att de dels har viktiga jobb, dels syns i ganska stela sammanhang.

Går loss på inredningen

I det här klockrena klippet (nedan) från TV4:s klassiska program Parlamentet så får Robert uppmaningen: ”Lite mera Stefan Löfven…”

De flesta som ser det förstår nog vad som är på gång. Därefter sätter ”Robban”, sin vana trogen, igång för fulla muggar. Först kör han några klassiska Löfven-citat, men sedan går han loss på studioinredningen – och det är sannerligen inte många som kan sluta skratta.

Man ska aldrig håna människor eller så, men det hela är ganska oförargligt och jag kan nästan garantera att även Stefan Löfven skulle skratta åt det här. Det känns ju faktiskt som att han kan bjuda på sig själv. Sådant måste man ju bara tycka om!

Helt underbart! Jag kan inte sluta skratta!

Ett bevis på att Stefan Löfven inte har några problem med att bjuda på sig själv fick vi när han var med i TV-programmet Hellenius hörna – och kom in som ”Grannen” från Beck-filmerna!

Snåla inte nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Det kommer säkerligen dina kära vänner att uppskatta!