Roligt klipp: Lille hunden hör Queens klassiker – öppnar munnen och får hela nätet att jubla

Ni alla minns väl Queens superklassiker ”Don’t stop me now”?

Låten släpptes 1978 av det brittiska stjärnbandet – och har sedan dess spelats världen över. Freddie Mercury otroliga röst gör låten helt oförglömlig – och man hör ju den faktiskt då och då än i dag.

Men har du hört den framföras av en hund?

Vi har tidigare skrivit om en hunds underbara reaktion när han hörde sin favoritlåt i bilen, men nu ska du få se något som faktiskt kommer slå det – med råge. I alla fall om du frågar mig.

Är otroligt roligt

”Gabe the dog” är en liten vovve med ett bestämt, sött och ljudligt skall. Kanske är det även lite musikaliskt. Hans ägare har i alla fall fått för sig det – och bestämt sig för att klippa ihop små filmsnuttar när hunden skäller och redigera ihop det till musikvideos.

Youtube

Låter det konstigt?

Ja, det håller jag med om – men det är faktiskt otroligt roligt!

Det tycker dessutom många. Just ”Don’t stop me now”-versionen har över 4,7 miljoner visningar på Youtube. Reaktionerna varierar från hyllningar till lille Gabe till rena rama gapskratt.

Youtube

Jag själv satt och garvade så tårarna rann!

En riktig liten sångfågel, den här vovven! Håll ett extra på den otroliga klippningen – det är verkligen perfekt tajming och man kan nästan tro att hunden ”sjunger” på riktigt!

Tryck nu på dela-knappen och berätta vad du tyckte om det här klippet! Själv skrattade jag så att tårarna rann!