Sälen slår till paddlare i ansiktet med enorm bläckfisk – nu har unika klippet setts av miljoner

Kyle Mulinder är en hejare på att filma uppmärksammade klipp när han åker kajak med sina vänner. Det kan låta märkligt och trist, men genom åren har han skapat mängder av videor som fått stor spridning världen över.

Det var nyligen, när han befann sig Kaikoura-kusten på Nya Zeeland, som en öronsäl (en släkting till sjölejonet) plötsligt tog sig upp över vattenytan och slog till Kyle i ansiktet – med en bläckfisk.

Taiyo Masuda, Kyles vän, fick det hela på film och man la under söndagen upp det unika klippet på Instagram. Sedan dess har det fullständigt dominerat nätet. I och med att allt gick bra med stackars Kyle så har tusentals människor nu fått ett gott skratt åt händelsen.

”Vad tusan hände?”

Han har själv inte haft några problem med att bjuda på det hela, utan snarare velat bjuda människor på lite udda ”underhållning”.

Till Yahoo 7 News berättade Kyle att vännerna sett hur öronsälen och bläckfisken kämpat mot varandra under ett bra tag. Sedan försvann de ner i djupet innan de med ett brak kom upp igen.

Således var Kyle helt oförberedd och vi får vara glada att han klarade sig oskadd.

– Vad tusan hände? tänkte jag. Det hände så snabbt, men jag kunde känna bläckfiskens hårda delar mot mitt ansikte, säger han till Yahoo 7 News.

Efter smällen så klängde sig bläckfisken fast mot Kyles kajak. När de sett till att öronsälen försvunnit så hjälpte en instruktör bläckfisken ner i vattnet igen, där den kunde simma iväg i lugn och ro.

Slutet gott, allting gott!

Se det uppmärksammade klippet här nedan!

Var inte blyg nu, gör som tusentals andra redan gjort och DELA vidare detta unika klippet!