Smart hund stjäl husses kamera – det inspelningen avslöjar får nu tusentals att skratta högt

Hundar är fantastiska djur som har en otrolig förmåga att väcka starka känslor hos oss människor. Det är få saker som är härligare och mer upplivande än att komma hem till en glad vovve efter en tung dag på jobbet.

Samtidigt är en stor del av deras charm att de kan vara riktigt busiga då och då. Det är sällan man kan förutspå närmaste framtiden när en vovve finns under samma tak. Speciellt när de är valpar så är det ofta full fart och man har sällan en tråkig stund.

Det är det här underbara klippet (nedan) ett klockrent bevis på.

Bonnie är en pitbull som jobbar som räddningshund. Hon är otroligt lojal och trofast mot människorna i hennes närhet, men när det inte vankas jobb så kan hon dessutom vara lite busig. Just därför har hon nu blivit en sensation på internet.

Tryckt på inspelningen

Den här vovvens husse var ute på husets baksida och testade sina kameror. Det är ett stort intresse för honom och en av hans mindre varianter hade han då fäst vid ett bordtennis-racket.

Då rusade Bonnie ut och snodde det racket som husse tänkt använda för att filma och rusade iväg. Ägaren hade dock redan tryckt på inspelningen och Bonnie bet tag om husses racket på ett sådant sätt att vovven filmade sig själv.

I och med att kameran var vänd mot hundens ansikte så kan man i videoklippet se hur människorna tar upp jakten på busiga Bonnie, men hon är för kvick och springer iväg. Det hade är riktigt roligt och man får verkligen en uppfattning om hur snabb och smart den här vovven är.

Ingen hinner ikapp

Samtidigt är det kul att följa det hela från det här udda perspektivet och man kan riktigt se hur kul Bonnie tycker det hela är. Speciellt det faktum att ingen lyckas hinna ikapp henne!

Jag kan inte sluta le när jag ser detta klippet! Kolla in det du med!

Tryck nu på DELA-knappen om du också älskar roliga hundar!