Stiliga polisernas underbara dansshow – som nu hyllas av miljontals

Stiliga polisernas underbara dansshow – som nu hyllas av miljontals

Om det är någon yrkeskår som jag anser får för lite beröm och kärlek, så är det poliser. De riskerar dagligen sina liv för att hålla oss medborgare säkra. Deras modiga uppoffringar ska vi vara otroligt tacksamma för.

Poliser florerar oftast i allvarliga och seriösa sammanhang, så därför kan det liva upp att få se dem skoja, vara avslappnade och ha kul. Det måste ju även samhällets beskyddare få göra – eller hur?

Så blev det verkligen när två konstaplar från den amerikanska staden Houston bestämde sig för att anta en dansutmaning – för att bevisa att även polisen kan släppa oss. I en video som har bakgrundslåten ”Git Up Song” av Blanco Brown släpper de loss totalt.

Bjuder på en härlig show

Inledningsvis ser de ut som två tuffa, hårda och bestämda snutar – men när musiken drar igång så raserar den fräcka fasaden något. De blir i alla fall mjuka i höfter och leder när de låter sina kroppar dras med i tonerna.

Youtube

Jag har själv ingen aning om vilken låt det här är, men det spelar ingen roll – de här härliga konstaplarna bjuder verkligen på en härlig show. Officer Williams och officer Lahar kanske aldrig blir professionella dansare, men de vet hur man underhåller!

Youtube

Den klockrena kombinationen av deras tuffa fasad och de mjuka rörelserna blir verkligen ett underbart bevis på att även poliser kan bjuda till. Klippet har ny hyllats av hundratusentals – och det är lätt att förstå varför.

Hyllas av kvinnliga tittarna

”Två riktigt snygga poliser!”, tycker en kvinnlig tittare.

”Arrestera mig – jag har varit stygg”, menar en annan och lägger till flera skrattemojis.

Youtube

”De dansar som två farbröder på ett släktkalas – älskar det”, skriver en tredje.

För ja, inte bara är poliserna härliga – de är dessutom väldigt stiliga. Det gör ju inte saken sämre – och jag kan se den här uppvisningen hur många gånger som helst!

Vilka underbara poliser! Håller du med om att de förtjänar beröm? Tryck då på DELA så att även dina vänner får se det här!