Stressad båtägare glömmer lägga i bromsen – 5 sekunder senare är katastrofen ett faktum

Något av det värsta som finns är att vara stressad.

Då kan det vara riktigt svårt att hålla koll på läget och sin omgivning. Saker och ting kan enkelt passera när man är uppspelt eller nervös, men i hektiska situationer så gäller det ofta att försöka ta ett djupt andetag, slappna av och försöka få kontroll på vad som försiggår.

Jag tror att de flesta av oss har befunnit oss i den här typen av lägen och kan förstå vad jag menar. Ska jag exempelvis fickparkera och har koncentrationen på maximal nivå så kan personen i sätet bredvid göra vad som helst utan att jag noterar det.

Här är man så klart olika från person till person. Vi hanterar alla den här typen av situationer på olika sätt, men hur det än ligger till så kan stress leda till roliga tabbar.

Ett lysande bevis på det har nu kommit i form av ett roligt klipp som fått långt över 6 miljoner visningar på Facebook.

Glömmer att säkra

Det är en man som befinner sig på någon typ av parkeringsplats med en båt på släp och en gaffeltruck. Gissningsvis ska han placera båten någonstans, men det hela ska snart gå helt åt fanders.

Allt fångades av en övervakningskamera och har sedan spridits som en löpeld på nätet.

Mannen glömmer först att sätta i bromsen, eller säkra, båten när han ska kliva in i gaffeltrucken. När han då märker att båten börjar röra på sig så flyger han ut ur gaffeltrucken, men glömmer då i all hast att säkra den.

Facebook/Truck and Drivers

Det blir en ond spiral – som dock inte är över här.

Allt slutade väl

Jag ska inte avslöja för mycket, ni får själva se vad som händer – men jag kan inte sluta skratta åt den stackars mannens panik, desperation och tankspriddhet. Det här hade kunnat vara jag och mannen i videon ska absolut inte skämmas. Det kan hända den bästa!

Men att det hela är roligt … ja, det går faktiskt inte att blunda för. Speciellt när det framkommit att allt ändå slutade förhållandevis väl – och mannen ska själv ha kunnat skratta åt det hela!

Det är få saker som är så härligt som människor som kan bjuda på sig själva!

Tryck nu på DELA om du fnissade, så kan du skänka ett skratt till dina vänner i dag!

 

Läs mer om...